Odesláno 7. ledna 2019 6 let Zdravím, už cca 2 roky používám službu HBO GO od UPC v TV Samsung. Začátky byly krušné, příjem "zamrzal", teď bylo asi půl roku bez problémů, kolem Vánoc 2018 opět začaly zejména večer problémy s přehráváním. Včera (6.1.2019) jsem zaznamenala problém už při přihlášení, které bylo velmi pomalé, ovládání (posun mezi žánry a pořady) byl velmi zpomalený a při většině výběrů titulů vyskočila chyba s připojením 10.24. Zkusila jsem vypnout/zapnout TV, ale to nepomohlo. Zkusila jsem se přihlásit do jiné "smart" služby přes TV (youtube apod) a bez problémů internet v TV běží. Zkusila jsem se přihlásit na notebooku do HBO a tam šly pořady bez problému spustit i rychlost odezvy byla ok. Chtěla jsem zkusit odinstalovat aplikaci HBO GO v TV, ale možnost "odebrat" nebyla aktivní. Zkusila jsem volat na infolinku UPC, ale tam prý tuto chybu neznají a poradili mi restart TV do továrního nastavení. To se mi moc nechce, kdo se s tim má nastavovat... samozřejmě bude-li to jediná možnost, vyzkouším, ale teď prosím zda má někdo zkušenost či radu. Děkuji.
Odesláno 7. ledna 2019 6 let Mám podobný problém.Taky tv Samsung.Do lonského roku vše probíhalo normálně.Načítání,přihlášení,přehrávání.Od nového roku při přehrávání se obraz zhorší oproti normálu,jako bych se díval na VHSku,občas se obraz sekne a načítá.Dělá to jak při připojením internetu v tv přes wi-fi,tak natrvrdo kabelem.Podle mě je problém bud na straně HBO,nebo Samsungu.Internet jede na pohodu. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 10. ledna 2019 6 let U mě to jede OK 😕 Super - ALLinONE Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Pardubice
Odesláno 11. ledna 2019 6 let Já se sice musím pravidelně - tak 1x za 10 dní vždycky znovu přihlašovat, ale jinak mně načítání i přehrávání jede v pohodě. 1000 Mb/s - Komfort Vodafone Station, 2x CA modul Brno
Odesláno 11. ledna 2019 6 let HBO GO v Samsung Tv je víceméně nefunkční, neustále Retry a podobné chyby. Zkusil jsem z telefonu a taky občas potíže, tak jsem to dal přes Chromecast a bez problémů běží. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.