Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Zdravím potřeboval bych pomoc a poradit případně se zapojením UPC TV Smart . Mám router TC7200.U do něho koaxial F z krabičky ve zdi na internet a router propojen ethernetovym kabelem s TV. Internet mi funguje jak WIFI tak i internet v TV, ale uz nejde TV start naladit (pomoci aut. Ladění kabel nebo satelit) Ze zdi mám druhý koaxial F napojeny do TV ze zdi (předpokládám zásuvka účastnicka UPC co máme v bytovce), ale televize přes ladění nechce nic nalézt. Může někdo pomoci? 

Odesláno

Ten modem a TV jsou zapojeny do stejné zásuvky ve zdi?

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

Nevím jestli to televizor umožňuje ale zkus to ladit jako anténa, a ne jako kabel ale i v režimu kabel by to mělo nějaké kanály najít.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Pokud ten druhy koax co jde do TV mas zapojen spravne, a to na vystup pro TV (v mem pripade tato krabice https://www.digitalnitelevize.cz/images/200906/splitter-4805.jpg)
Pak zkusit vyhledat signal jako klasicka antena nebo DVT dle TV. Me to teda takto funguje uz x let.

• -
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha
Odesláno

U nás je to jak píše tomus - naladěno přes anténu. Jako kdybys byl na běžné vzdušné anténě (klasickém DVB-T).

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

Podle návody na zapojení TV mám zásuvky typ číslo 1, tzn 3 zástrčky ve zdi 1TV 2 FM 3DATA. Data mám propojenou koaxiálem, ale ještě mne napadlo, jestli nemám propojit zásuvku TV koaxiálem typu F ze zdířky TV přímo to televize. Mám právě ještě vyveden ze zdi patrně z patra podemnou nebo v baráku 1 koaxiál myslím, ale ten mi nefunguje.

před 9 hodinami , tomus napsal:

Nevím jestli to televizor umožňuje ale zkus to ladit jako anténa, a ne jako kabel ale i v režimu kabel by to mělo nějaké kanály najít.

Zkoušel jsem všechny možné varianty, ladit jako Kabel, Anténa, Satelit a bohužel nic. Když dám klasickou pokojovou anténu a propojím s televizí (kde je zabudovaný seto box) tak mi to najde normálně klasické programy. Ale když ladím jako kabel a satelit tak nic. Zkusím tedy ještě krabičku propojit výstup TV přímo s televizí koaxiálem. 

Takovouhle krabičku mám výstup DATA propojen s routerem. Ale ze zdi mimo tuto krabičku, mi kouká ještě jeden koaxiál, který mám napojen do TV, předpokládám, že je to nějaká společná anténa v bytovce.

48380916_199937444290622_8642404605432430592_n.jpg

Odesláno

Ano, měl jsem to taky tak, extra koax musí být zapojen přímo z TV výstupu účastnické zásuvky do televize!!!

Odesláno
38 minutes ago, Garnett123 said:

ale ještě mne napadlo, jestli nemám propojit zásuvku TV koaxiálem typu F ze zdířky TV přímo to televize

Tak samozrejme, ze musis pripojit TV antenu do televize, jinak pochopitelne nenaladis nic!

Odesláno

Díky, mě zmátla ta společná anténa, která je v baráku zřejmě odpojená. Protože máme v bytovce pouze UPC jsem zjistil od ostatních nájemníků. Vyzkouším

Odesláno

ajajaj, to je základní předpoklad, honit TV signál koaxem ze zásuvky UPC rovnou do TV:) (pro TV Start)

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague