alnagon Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 před 23 hodinami, thaischumi napsal: 786MHz a 256QAM? Zajímavé. Uvidíme jestli nebudou nějaké stížnosti ohledně kvality signálu. U mě dobrý 👍 Quote 100 Mb/s Jiná služba Komfort CA modul Písek Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Mně na této frekvenci kanály hrají, ale úroveň signálu je asi o polovinu horší než u ostatních multiplexů a je už to docela na hraně. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvancara Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Kvalita 98%, sila signálu 91% (TV + CA). No ale už jsem je vypnul, ať se mi vůbec nezobrazují v seznamu. Quote - - Komplet CA OVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
notizia Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 V 7. 9. 2021 v 11:09, thaischumi napsal: 786MHz a 256QAM? Zajímavé. Uvidíme jestli nebudou nějaké stížnosti ohledně kvality signálu. To chce kvalitní koaxiální kabely s pořádným stíněním (ne s děravým jak řešeto) místo nějaké laciné prádelní šňůry. Quote 150 Mb/s - Komplet Cisco 3208, CA modul, pevná linka Země Moravskoslezská Link to comment Share on other sites More sharing options...
alnagon Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Síla signálu 100% Kvalita signálu 100% Jak říkám: u mně dobrý. Quote 100 Mb/s Jiná služba Komfort CA modul Písek Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Já jsem docela zvědav jestli nebudou nějaké problémy příjmem kabelové TV až se ve větším měřítku začne spouštět 5G mobilní síť v pásmu 700 MHz, 4G LTE běhá v pásmu 800 MHz, ve kterém ale žádné digitální televizní kanály v DVB-C nejsou, běží tam pouze internet v DOCSIS 3.1 a tam si nějakého případného rušení asi málokdo všimne. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimenez88 Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Mohl bych poprosit o kompletní tabulku frekvencí pro manuální doladění TV přes CA modul? Všude jsem našel pouze neaktuální. Předem moc děkuji. Quote Kabel 500 Mb/s - Komfort Modem Compal, CI slot 4x Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Tady je: http://pics.vodafone.cz/2/pdf/frekvencni_prehled_digitalni_kabelove_televize.pdf Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo_Moucha Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 (edited) Netušíte někdo, proč by mi nefungovaly kanály na 770 MHz? Síla signálu 0... takže kanály to samozřejmě na této FQ nenajde... Lokalita Praha 5 Edited September 15, 2021 by Neo_Moucha Quote Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
technik Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Rušení 5G sítí Quote - - Jiná služba nic UPC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts