March 14, 201610 yr Tý jo, fakt má být součástí. Tedy píšou to na stránce: http://www.upc.cz/televize/doplnkove-balicky/filmbox-plus/ Od 16. 3. 2016 bude součástí balíčku i erotický program Eroxxx HD.
March 14, 201610 yr Mám "cihličku" a kompletní nabídku. Teď sem projel televizi, žádná změna, ani nic nepřibylo. Co s tím ?! Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
March 14, 201610 yr Na Kaonu u me stale nic. Na CA to jede od dopoledne. Asi dam automat. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
March 14, 201610 yr U mě Kaon AMC HD (pozice 53) - vubec nejde, ani pozice neni videt, Filmbox premium HD (nejde, na pozici 38 stale Filmbox premium SD). Ostatní jsem našel.
March 15, 201610 yr mě to nechce najít ani na tom ca modulu zkoušel sem jak automatické ladění tak ruční a nic.... jediná co sw mi přidalo jsou rádia... najide to vždy 174 stanic ale nic nového
March 15, 201610 yr Ve Zlíně stále nic, od včerejška odpoledne na tomto Muxu sice signál ale nic se nenaladí. Vytáhl jsem i můj nepoužívaný Kaon, dal proladit a doladilo to jen nové rádia a z TV nic. No holt na Moravu ze Slezskem se vždy kašlea přijde tu vše až úplně nakonec.
March 15, 201610 yr Dobrý den, komu stále nejdou nové programy na HD DVR Mediaboxu, je potřeba ho vypnout na 10 s z napájení a poté opět zapojit. Programy budou přidány automaticky. David - UPC