Návštěvník Fabiak Odesláno 17. července 2006 Sdílet Odesláno 17. července 2006 Z článku Není FUP jako FUP, který vyšel dnes na Lupě http://www.lupa.cz/clanky/neni-fup-jako-fup/ Tiskový mluvčí společnosti Karneval Media, pan Jan Hlaváč, potvrdil připravované změny, avšak další podrobnosti zveřejnit odmítl. "Vzhledem k novým formám obsahu v síti Internetu připravuje Karneval Media změnu FUP, aby svým klientům stále poskytoval co nejlepší služby a poměr ceny k výkonu." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frank Odesláno 17. července 2006 Sdílet Odesláno 17. července 2006 Teď je jen otázka, zda to budou změny k lepšímu nebo k horšímu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 17. července 2006 Sdílet Odesláno 17. července 2006 Řekl bych, že rozhodně k lepšímu. Už podle toho, co se píše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frank Odesláno 17. července 2006 Sdílet Odesláno 17. července 2006 No aby to nedopadlo jako minule - že zvýší 2x rychlosti a nechají limit na data jaký je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Geeker Odesláno 17. července 2006 Sdílet Odesláno 17. července 2006 No nemyslim ze by to bylo nejak vyrazne lepsi. Bohuzel porad u nas telekomunikacni trh neni tak vyspely jako ve skandinavii nebo USA ci asii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. července 2006 Sdílet Odesláno 18. července 2006 Myslim, ze se to dalo ocekavat po akci 6+1 jiste musi prijit nejaky velky tresk. Porad nemohu nastavit ten pitomej router. Hlavne bych nerad, aby mi prideloval IP DHCP, anobrz si paltim verejnou za cenu jednech lepsich hrebicku do rakve mesicne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kecinzer Odesláno 18. července 2006 Sdílet Odesláno 18. července 2006 Tipuju to na zdvojnásobení limitů. Ale uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tukancheez Odesláno 19. července 2006 Sdílet Odesláno 19. července 2006 Tipuju to na zdvojnásobení limitů. Jj tez si myslim, ze Karneval provede presne tuto zmenu. Preci jen musi se pokusit dotahnout se na limity u UPC... dost ted zaostava No nechme se prekvapit a pokud s tim Karneval opravdu hodla delat neco v nejblizsi dobe tak by se to melo odehrat zitra ci pozitri pred vstoupenim do dalsiho mesicniho obdobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 19. července 2006 Sdílet Odesláno 19. července 2006 No já mám třeba měsíční období od 3 do 3 tak mají ještě čas Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tukancheez Odesláno 19. července 2006 Sdílet Odesláno 19. července 2006 No já mám třeba měsíční období od 3 do 3 tak mají ještě čas hehe ja sem lama vubec mi to nedoslo ze je to dle toho kdy mu byla sluzba zrizena njn to je to slunicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.