Posted June 29, 200618 yr Jsem sám nebo má i někdo jiný problém s formátem obrazu ? Jak televize, tak DVD-Rec umí 16:9, ale ani jeden program z digitalu nemám ve výše uvedeném formátu. ( samozřejmě je všude nastavené 16:9 ). Dave
June 30, 200618 yr v 16:9 vysila malokdy ceska televize a nemecke verejnopravni stanice....zbytek ne....takze to mozna mas nastaveny dobre, ale kde nic neni, ani 16:9 nebere
June 30, 200618 yr No, hlavně že to vydřiduši z Karnevalu uvádějí jako jednu ze zásadních výhod proč si digitál pořídit Bože, tahle firma mě baví víc a víc (teď z nich ještě dostat ten litr, co mi už 1/4 roku dlužej za vrácení zálohy za modem).
June 30, 200618 yr Momentalne bezi v digitalu v 16:9 prenosy MS ve fotbalu, v analogu jedou 4:3, krome tohoto jinak zadny rozdil mezi digitalem a analogem ohledne vysilani 16:9 neni. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
July 2, 200618 yr Momentalne bezi v digitalu v 16:9 prenosy MS ve fotbalu, v analogu jedou 4:3, krome tohoto jinak zadny rozdil mezi digitalem a analogem ohledne vysilani 16:9 neni. Upresnim co se tyka DVB-C, fotbal je v 16:9 na CT4Sportu, jinak CT1 a CT2 vysila dost casto v 16:9, zejmena puvodni tvorbu, nektere cestopisy a reportaze. ZDF ve svem baliku vysila vice jak 50% v 16:9. K tomu rozdilu mezi digi DVB-C a analogem jen to, ze rozdil v kvalite je obrovsky (i na 16:9) a kdo to nevidi, at si koupi brejle, zajde k ocarovi, ci si koupi poradnou TV (16:9).
July 2, 200618 yr Není také analog jako analog. Vzpomínám když v naší čtvrti byla lokalita napájena z místní stanice, tak šly rozváděné satelitní programy jak víno. Když se to přepojilo na hlavní městskou stanici tak už to nebylo ono. No a v rámci sloučení firem se to nakonec zapojilo na ještě !hlavnější! stanici a bylo to zase o kousek horší. Vše ale v normě. Jinak digitál je samozřejmě nová kvalita.... Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
July 4, 200618 yr Digital s analogovajma vystupama jezisi me to roztrha to dokazou jen cesi. Když vezmu typy STB i pro satelit tak, že by měly všechny digitální výstup jsem si nevšiml. Nevím, ale STB se v ČR vyráběli asi tak před 4 lety v Brně - tuším, že PACE a byly určeny pro Anglii. Jinak se všechny STB do ČR dovážejí. Kamarád scháněl DVB-T STB s jiným než PAL výstupem a z celé nabídky cca 50 typů STB měli pouze DVA jiný výstup - proč to ti výrobci vyrábějí ? vždyt to nikdo nebude kupovat nebo je to obráceně ? Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha