Návštěvník Odesláno 16. června 2006 Sdílet Odesláno 16. června 2006 Nevíte někdo jak rozchodit, zdali to vůbec jde a není STB přijímač od Karnevalu blokován proti přijímání digi vysílání pozemních vysílačů? Jde mi o to, žer kdž už jsem si digi koupil a jedu na chatu, kde máme slabý analog signál, ale kvalitní digi, vzal bych si aparát sebou, ať doma nezahálí. Zatím jsem to zkoušel beúspěšně a to i s kartou i bez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pinguin Odesláno 16. června 2006 Sdílet Odesláno 16. června 2006 hmm DVB jako DVB vid ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník iNDYCZ Odesláno 16. června 2006 Sdílet Odesláno 16. června 2006 Nejde to, protoze karneval set-tob-box je pro DVB-C, kdezto pozemni vysilani je DVB-T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. června 2006 Sdílet Odesláno 25. června 2006 Rozdil mezi DVB-C a DVB-T je v pouzite modulaci pro prenos signalu, DVB-C pouziva QAM-64 a DVB-T pouzuiva COFDM a navzajem nejsou kompaktibilni. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jarada Odesláno 25. června 2006 Sdílet Odesláno 25. června 2006 který je kvalitativně lepší? třeba pro nahrávání do počítače... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. května 2007 Sdílet Odesláno 15. května 2007 nesetri a kupsi pozemni digital skrbliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 15. května 2007 Sdílet Odesláno 15. května 2007 který je kvalitativně lepší? třeba pro nahrávání do počítače... V obou případech je na vstup modulátoru přiváděn stejný signál. V DVB-T je však max přenosová kapacita cca 22Mbps u DVB-C je to cca 38 Mbps ( s QAM256 až 55 Mbps ) Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.