Odesláno před 3 hodinami3 hod Dobry den, mam aktivovaný OneNumber. Vhci se zeptat jak funguji sms? Zkousel jsem eSim nechat ve svem mobilnim zarizeni (iphone 15 Pro) a fyzickou sim dat do routeru TCL. Vse funguje skvele, jedine co nefunguje je dorucovanim sms na telefon. Muzu sms odeslat, ale zadna mi neprijde. Operator mi sms aktivoval, tak to pak chvili fungovalo a ted znovu nic. Nevite co by mohlo byt spatne? Moc dekuji za radu. - BezLimitu L - - Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod Tato kombinace SIM karet se nedoporučuje, fyzická primární SIM karta má být v telefonu a e-SIM má být jako doplněk, už se to tady několikrát řešilo .Více zde: https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/vodafone-onenumber/onenumber-fungovani-volani/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 2 hodinami2 hod Autor Tomu rozumím, ale proč nefunguje příjem sms do mobilu, když by mělo fungovat např. do hodinek? Ještě když to chvíli fungovalo a odesílání sms také funguje. Omlouvám se, nenašel jsem konkrétně toto téma, abych se podíval na rady ostatních. - BezLimitu L - - Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Ano, můžete. Záleží na aktuálním stavu vašeho iPhonu:Je-li váš iPhone zapnutý, a píšete zprávu někomu, kdo má telefon s OS Android, zpráva se odešle jako SMS.Je-li váš iPhone zapnutý, a píšete zprávu někomu, kdo má také iPhone, zpráva se odešle jako iMessage.Je-li iPhone vypnutý, a píšete zprávu někomu, kdo má také iPhone, zpráva s odešle jako iMessage. Hodinky ale musí být připojené k mobilní síti nebo Wi-Fi.Jaké služby jsou na dalších zařízeních dostupné?Volání - pokud zařízení podporuje volání přes LTE, můžete využít své neomezené volání.SMS - doručování SMS na číslo v hodinkách (nebo jiném zařízení) je ve výchozím stavu vypnuté. Zapnout si ho můžete přes samoobsluhu Můj Vodafone v sekci Služby. Apple Watch příjem či posílání SMS (bez spojení s iPhonem) nepodporují.https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/vodafone-onenumber/onenumber-fungovani-volani/ Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 1 hodinou1 hod Autor Dobrý den, odeslání sms je v pořádku. Problém je s doručením sms, nepříjde ani jedna sms. Přitom to ze začátku fungovalo. Proto je mi to divné. - BezLimitu L - - Praha
Odesláno před 38 minutami38 min dle odkazu co jsem poslal tak chápu že pokud není hlavní SIM v telefonu tak SMS nefungují Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 7 minutami7 min Dá se koupit redukce z e-SIM na SIM, tu pak dáš do routeru, už se to tady řešilo, pak můžeš hlavní SIM kartu používat v telefonu. https://www.techforum.cz/topic/62658-podpora-modemu-s-esim/page/2/#findComment-486099 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.