July 30Jul 30 Zdravím, snažím se aktivovat mobilní data na hodinkách AW SE2 ale po zalogování administrátorským heslem v aplikaci hodinek v sekci mobilní data…otevře se mi přihlašovací stránka kde zadám heslo a za pár vteřin to napíše “něco se pokazilo” mám další nové číslo s aktivovaným onenumber ( bude to nový telefon+hodinky) pod jedním účtem,netušíte kde by mohl být problém? Tarif čísla je “neomezený business basic+”…díky Super+ BezLimitu L Extra - - Praha
July 30Jul 30 Na pc portálu jde poslat eSIM do hodinek na základě Eid kou nebo jak to je Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
July 31Jul 31 Care Centre @JR_water Pěkný den, doporučuji pro jistotu kouknout, zda váš postup opravdu souhlasí s body, které popisujeme na https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/vodafone-onenumber/onenumber-objednani/ v části pro Apple Watch. Potíže by také mohly nastat, pokud byste měl beta verzi systému v telefonu či hodinkách. Jestli nic z toho nepomůže nebo situaci nevysvětluje, zkuste obě zařízení vypnout a zapnout a vše zkuste znovu. Kdyby to stále nešlo, pošlete nám prosím podrobný popis situace spolu se screenshoty na https://tam.je/forum a zajistíme kontrolu :) - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
July 31Jul 31 Author Nemůžeš být problém v tom ze je to tarif Business Basic+ vyčetl jsem ze to aktivuje pak jinak ne pres onenumber portal ale pres onenet samoobsluhu…samozrejme jsem vyzkoušel všechny možny postupy viz návody a doporučení Vodafone… Super+ BezLimitu L Extra - - Praha
July 31Jul 31 Care Centre Tarif jako takový je v pořádku. Nejedná se o OneNet. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
August 1Aug 1 Author Psal jsem Vodafonu: Dobrý den, pořídil jsem si simkartu s tarifem business basic+ (774087xxx) a službu onenumber abych číslo mohl používat v hodinkách Apple Watch SE2 Cellular, služba onenumber je aktivní, po spárování hodinek s iPhonem 12mini (obě zařízení poslední iOS,watchOS),při přidávání mobilního tarifu přes aplikaci Watch se provede otevření přihlašovacího portálu a po zadání administrátorského hesla se chvilku zobrazuje animace loga Vodafone a následně se objeví hláška “něco se pokazilo”…a opakuje se to, zkoušel jsem celý proces s tímto novým číslem i na iPhone 16Pro, jiný iCloud účet a výsledek je vždy stejný skončí to obrazovkou “něco se pokazilo” viz příloha…Prosím tedy o rady co mohu ještě udělat…hodinky několikrát restorovány odhlášeny z iCloud účtu to samé i telefon,během celého procesu vyzkoušeno i s vypnutou Wifi…je možné odeslat eSIM do hodinek i jiným způsobem pomoci eID?…předem děkuji za jakoukoliv radu,s pozdravem Ondřej Super+ BezLimitu L Extra - - Praha
August 1Aug 1 A proč máte aktivní službu OneNumber dříve než v hodinkách ? Dana služba se aktivuje sama automaticky právě přes aplikaci Watch ne drive na lince. To se pak nedivím, že vám to nefunguje Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
August 1Aug 1 Author Myslíte ze je to tim? Co mohu tedy udelat? Jsem uz bezradný a chci synovi udelat radost a dat mu fungující watchkyJe pravda ze jsem se prvne přihlásil na onenumber portal a tam vybral konkrétní číslo a vygenerovalo to QR a nějaký číselný řetězec…az teprve pak jsem to začal zkoušet přes aplikaci Watch v telefonu a přidání mobilního tarifu…. Super+ BezLimitu L Extra - - Praha
August 1Aug 1 Zeptám se a hodinky jsou nastaveny jako "Vaše" nebo jako pro člena rodiny? A ano v portále nesmíte generovat OneNumber dříve, jelikož takto se to pro Apple Watch nedělá.Pokud byli jako pro člena rodiny tak tato funkce v ČŘ zatím nefunguje a zatím není info že by fungovalozde návod i s videem https://www.vodafone.cz/onenumber/nastaveni/ Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
August 1Aug 1 Přesně tak, funkci “pro děti” v ČR nepodporuje žádný operátor: https://www.apple.com/cz/watch/cellular/#table-for-your-kids Premium Profi - ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha 6