Odesláno před 8 hodinami8 hod Nechci otevírat nové téma, ale potřebuji zjistit, jak můžu vypnout Vodafone Roaming na den. Po včerejší zkušenosti z Indie, kde se mi aktivoval, aniž bych to chtěl, nebo něco odsouhlasil. Stalo se tak po týdnu, kdy jsem celou dobu bez problémů používal esim s daty místního poskytovatele. Nechápu, proč jsem musel zaplatit 199 Kč, když jsem o tuto službu nežádal. Vodafone děkuji. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno před 8 hodinami8 hod Centrum péče @tramin Když máte přednastavený Roaming na den, tak se spustí ve chvíli, kdy z telefonu uskutečníte hovor, pošlete zprávu nebo se telefon připojí k internetu. A u dnešních telefonů se to může stát i ve chvíli, kdy vy sám aktivně nedatujete (telefon se připojí na pozadí), případně třeba u iPhonu to může udělat aktivační zpráva pro iMessage a FaceTime, kterou iPhone posílá na pozadí na zahraniční číslo... Proto je dobré si promyslet už před cestou, jaké služby chcete v zahraničí používat a podle toho si upravit nastavení roamingu - máme k tomu i tipy na https://www.vodafone.cz/pece/roaming-volani-do-zahranici/pred-odjezdem-za-hranice/aktivace-roamingu-kontrola-pred-cestou/.Místo Roamingu na den si můžete zapnout World Roaming - přes samoobsluhu v sekci Služby - Zahraničí, případně posláním SMS ve tvaru ROAM WORLD, kterou pošlete na číslo 7700 z vašeho čísla, u kterého chcete změnu provést. Zároveň bych důrazně doporučoval, abyste si upravil Kontrolu datových nákladů v roamingu na 0 Kč, abyste měl jistotu, že se váš telefon nebude na pozadí připojovat k internetu a nebudete platit za každý přenesený kilobajt. Pokud si nastavíte tento limit na 0 Kč a budete mít zároveň World Roaming, tak se telefon připojí na internet pouze v Česku nebo v zemích zóny 1 (EU a vybrané země). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 2 hodinami2 hod Pokud potřebuješ natvrdo na telefonu deaktivovat mobilní internet u nějaké SIM karty, tak jdi v nastavení telefonu do mobilních sítí a změň název přístupového bodu APN, stačí tam třeba připsat písmenko X. Poté už telefon nemá šanci stáhnout žádná mobilní data, ani na pozadí. Pokud ale roamingový tarif dokáže spustit i pouhý hovor, nebo SMS zpráva, tak to nepomůže. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 20 minutami20 min Zde i stačí aby přišla sms o ceně roamingu a 199 Kč je na světě Upraveno před 19 minutami 19 min uživatelem kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.