Odesláno včera v 16:201 den Dobrý den, mám roky modem CH7465 a poslední dobou jsou s nim akorát problémy kdy zlobí 2.4ghz. Jde o výpadky, vysokou latenci, denní nutnost přenastavovat kanál. Každý den nastavím “ruční” nastavení kanálu 6, a do druhého dne se to přepne na automatiku a nejlépe na ten nejvíce zasekaný. Co s tím? Dá se zažádat o nový, kvalitnější? Co jsem četl tenhle model žádný zázrak není. Super sLimitem S, BezLimitu M Základní, Family Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno včera v 16:441 den tohle je dost historickej modem, tak si ho nech vyměnit za vodafone station, stejně se postupně vyměňujou 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno včera v 18:251 den Modem Compal každou noc resetuje svůj Wi-Fi modul a vysílací kanály se nastaví znovu, je to taková debilní funkce tohodle modemu, ale když si zavoláš na Vodafone, tak oni ti tu funkci deaktivují. Pak je ta druhá možnost o které psal Slamb. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 15 hodinami15 hod Autor Super, děkuju za odpovědi, vezmu ho na prodejnu a poptám se na výměnu. Zvláštní je, že za ty roky jsem s tím nikdy neměl problém a tohle řeším až poslední týden. Super sLimitem S, BezLimitu M Základní, Family Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 15 hodinami15 hod Na prodejně to v moc velký úspěch nevidím. Možná domluví tak termín výměny, ale to můžeš i odkudkoliv zavoláním na Vodafone linku. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 15 hodinami15 hod Na prodejnu to ani nenos, nic tam nemění. Musíš zavolat na linku VF, tam ti si domluvíš termín a přiveze ti to technik domů. Jinak to ani nejde.Spoustu let může přístroj fungovat dobře a pak stářím se to začne kazit, to je normální. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 14 hodinami14 hod Zavolal bych na Vodadafone a požadoval servis pronajatého zařízení. V rámci servisu se už nedává Compal, ale novější Vodafone Station s WiFi 5 (Arris TG3442). Nebo je možnost si vyžádat výměnu (ne v rámci servisu) za Vodafone Station s WiFi 6, který je dražší (100Kč měsíčně). PS: až bude technik měnit, zkontrolujte si, že mění zásuvku a změří signál, alespoň v diagnostickám nástroji, když už ne měřákem. Tipuji, že budete mít starší zásuvku, které není připravena na DOCSIS 3.1 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 8 hodinami8 hod Autor Tohle fórum jsem měl najít drive… diky moc všem za odpovědi! Super sLimitem S, BezLimitu M Základní, Family Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.