Odesláno neděle v 15:43 2 dny dobrýjen, proč mi internet začal stahovat 11mb místo 17mb? Cítím se podveden Premium Fibre Extra - - praga
Odesláno neděle v 17:06 2 dny Moment podívám se do křišťálové koule... Ale teď vážně, na nějakou relevantní odpověď jsi uvedl strašně málo informací, bez toho aby jsme znali jaký máš tarif s jakou rychlostí a jaký modem a jak to máš zapojené se na takovou primitivní otázku nedá odpovědět. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno neděle v 17:57 2 dny Asi někdo Facebooku...😁 Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno včera v 06:451 den ...zase jako chápu, že pokles o dobrých 6 milibitů je fatální. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 One Net Praha Žižkov
Odesláno před 12 hodinami12 hod Autor tak poslouchej mladej, platím cca 500 za mesic, jedna se o prahu 4, nemam nervy na to hledat vice informaci na tom vasem postizenem webu, jedine co chci je mail na ředitele nebo podporu. doted vsechno slapalo na 17 megabitů za vteřinu, všechno frčelo, všechno šlapalo a zničeho nic jsem byl podveden a stahuji nyni jen 11 megabytů. s 11 megabyty si nestáhnu už ani předkožku. takže ten mail bych poprosilV 17. 5. 2026 v 19:57, kraftwerk007 napsal:Asi někdo Facebooku...😁prosímtebe ty nedokážeš ani napsat větu o třech slovech tak, aby dávala smysl. jdi mi z očíV 17. 5. 2026 v 19:06, tomus napsal:Moment podívám se do křišťálové koule...Ale teď vážně, na nějakou relevantní odpověď jsi uvedl strašně málo informací, bez toho aby jsme znali jaký máš tarif s jakou rychlostí a jaký modem a jak to máš zapojené se na takovou primitivní otázku nedá odpovědět.no a výsledek? Co vám ta koule řekla? Premium Fibre Extra - - praga
Odesláno před 12 hodinami12 hod Tak poslouchej starej, co si stěžovat tam kde máš zakoupenou tu službu? Tady určitě ne. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 12 hodinami12 hod No dobře tak když to nechceš řešit tady, tak si zavolej na zákaznickou linku Vodafone 800770077. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 11 hodinami11 hod Hm.. preco mi to pripomenulo toto (a to je skoro 20 rokov stare)https://www.youtube.com/watch?v=3rt64p9ng-8 Upraveno před 11 hodinami 11 hod uživatelem quadra2030 Super - Základní - Bratislava
Odesláno před 7 hodinami7 hod Já jsem na rozdíl od tebe alespoň dokázal napsat něco, čemu jsi rozuměl i ty.Ale ten tvůj nic neříkající výblitek, tak ten nám neřekl nic.A jestli si tady chceš hrát na nějaké machra nebo frajera, tak klidně táhni do haj***.... Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.