Odesláno 21. května21. kvě Centrum péče @Ondřej Kupsa @Michal Kourek Pokud máte potíže s příjmem signálu, bude vhodné to konzultovat s technickou podporou - konkrétně k vaší TV službě. Ideálně prosím zavolejte na 800770077 v době, kdy jste doma, hlasovému asistentovi TOBimu řekněte, že voláte kvůli potížím s příjmem televize, aby vás správně přepojil. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 21. května21. kvě @Ondra - Vodafone@Ondřej Kupsa @Pavel m Nemám problém s příjmem signálu, jako ostatní. Co znamená rada technika pro Pavel m: "Tak měl jsem tady technika .Odpověd od technika : mám používat aplikaci v TV ." ??? Dělám u Óček totéž, ale řešení přeskakovat z DVB-C kvůli Óčkům je děsné. Upraveno 21. května21. kvě uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno 21. května21. kvě Centrum péče @Michal Kourek Zmiňoval jste výpadky apod., to jsem zahrnul pod problém s příjmem signálu. Toto obecně nevyřešíme, proto jsem zmínil, že bez konzultace s technickou podporou či případně technikem na místě u vás výsledek nezjistíme. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 22. května22. kvě Autor proč poslední dobou zlobí stanice OČKO všechny se sekájí a vypadavají v DVB-C . Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno 22. května22. kvě Taky mě to štve, je to nekoukatelné. Internet 300 - TV Komplet HD Mediabox Praha 6 - Veleslavín
Odesláno 23. května23. kvě Autor Ondřej Kupsapokud máte problém s programy Očko prosím hlasit na Vodafone .Podle Vodafone je všechno v pořádku nikdo nic nehlasí . Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno 23. května23. kvě Nefunguje Vodafone tv aplikace pro Smart tv. Nehrají kanály živě a nelze nic pustit přes videotéku. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno pondělí v 07:59 4 dny Centrum péče Pěkný den, nejde vám celá aplikace? Stále to trvá? Přes aplikaci pro chytré TV jsem Vodafone TV sledoval včera večer a vše běželo, pokud by to u vás stále nešlo, doporučuji nejdřív ověřit standardní věci = zkusit restart internetového modemu, ověřit funkční připojení televize apod., kdyby to nadále trvalo, tak ideálně volejte 800770077, protože plošný výpadek nemáme.EDIT: Už jsem si všiml diskuze na https://www.techforum.cz/topic/63280-chyby-vodafone-tv/page/105/#comment-490309 Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 18 hodinami18 hod Autor zajímavost podal jsem výpověd TV nabídky .A co se nestalo .Všechny programy Očka záhadně se samy opravily.A to bylo řečí to máte v bytě atd...to jsem zvědaví jestli nikdo bude volat ,jestli nechci zrušit tu výpověd a nabídnou nějakou zajímavou cenu. Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno před 18 hodinami18 hod Chceš tím říct, že kdyby si nedal výpověď tak by ti to pořád blblo? Chceš tím říct, že to opravili jen proto že jsi dal výpověď?Tomu se nechce věřit. Není to až moc velká konspirace? Aby si přidělávali práci se stažením tvé výpovědi? A jestli začali už kolečko tak to stáhnout nejde. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.