Odesláno čtvrtek v 09:22 2 dny Centrum péče @Ondřej Kupsa @Michal Kourek Pokud máte potíže s příjmem signálu, bude vhodné to konzultovat s technickou podporou - konkrétně k vaší TV službě. Ideálně prosím zavolejte na 800770077 v době, kdy jste doma, hlasovému asistentovi TOBimu řekněte, že voláte kvůli potížím s příjmem televize, aby vás správně přepojil. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno čtvrtek v 09:26 2 dny @Ondra - Vodafone@Ondřej Kupsa @Pavel m Nemám problém s příjmem signálu, jako ostatní. Co znamená rada technika pro Pavel m: "Tak měl jsem tady technika .Odpověd od technika : mám používat aplikaci v TV ." ??? Dělám u Óček totéž, ale řešení přeskakovat z DVB-C kvůli Óčkům je děsné. Upraveno čtvrtek v 09:36 2 dny uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno čtvrtek v 09:30 2 dny Centrum péče @Michal Kourek Zmiňoval jste výpadky apod., to jsem zahrnul pod problém s příjmem signálu. Toto obecně nevyřešíme, proto jsem zmínil, že bez konzultace s technickou podporou či případně technikem na místě u vás výsledek nezjistíme. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 23 hodinami23 hod Autor proč poslední dobou zlobí stanice OČKO všechny se sekájí a vypadavají v DVB-C . Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno před 21 hodinami21 hod Taky mě to štve, je to nekoukatelné. Internet 300 - TV Komplet HD Mediabox Praha 6 - Veleslavín
Odesláno před 2 hodinami2 hod Autor Ondřej Kupsapokud máte problém s programy Očko prosím hlasit na Vodafone .Podle Vodafone je všechno v pořádku nikdo nic nehlasí . Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno před 2 hodinami2 hod Nefunguje Vodafone tv aplikace pro Smart tv. Nehrají kanály živě a nelze nic pustit přes videotéku. Basic Basic+ - - Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.