Odesláno 30. dubna30. dub Praha - stále se přerušuje Óčko Star i mně v DVB-C. Jak jsem psal, mám i zesilovač DVB-C. IPTV Vodafone v pohodě - nesnáším tu aplikaci v LG :-), konkurence IPTV také v pohodě.@Ondra - Vodafone Podařilo se něco zjistit? :-) Upraveno 30. dubna30. dub uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno 2. května2. kvě Autor zpráva č. INC04024559 je to nahlášeno na VFodpověd ?28.4 v řešení a to okolo jestli není uvolnění kabel kontrolu atd....jestli se nepletu tak s tímto programem mají problém jenom televize LG ?Vodafone nemůže pochopit proč vypadává jenom jeden program v multiplexu ,ale je to tak pouze jeden program to Óčko Star HD.v sobotu po 19: 00 hod. se nedá koukát pořád to vypadáva .to jsem udělal i totální reset televize . Upraveno 2. května2. kvě uživatelem Pavel m Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno 2. května2. kvě Praha - mně se seká Óčko Star v STB DVB-C. V app IPTV v LG mi jede dobře. Seká se mi i Fashion TV jak v DVB-C, tak v IPTV. Ostatní kanály mám v pohodě. Mohu Vám ověřit LG TV i ve Zlíně, pokud chcete. O 300 km vedle, je volno, call centrum to teď nevyřeší. :-) Upraveno 2. května2. kvě uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno 4. května4. kvě 2 Pavel m: to tě pánbůch trestá za těch 666Mhz :-) Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 One Net Praha Žižkov
Odesláno 5. května5. kvě Centrum péče @Michal Kourek Zprávu jsem předal, ale nemám teď informaci o tom, jestli byla nalezena nějaká plošná příčina. Pokud budete mít chvíli, určitě pomůže, pokud nám zavoláte na 800777777 v době, kdy budete doma u televize a hlasovému asistentovi TOBimu řeknete, že řešíte technické potíže s televizí, aby vás spojil s kolegy z technické podpory. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 6. května6. kvě @Ondra - Vodafone Óčko Star mi v DVB-C jede v pořádku z 99 %, děkuji (asi Vodafone v Praze opravil sám). Upraveno 6. května6. kvě uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno před 6 hodinami6 hod Dobrý den. Dnes jsem zkoušel program Óčko TV a Óčko Star. Oba se zasekávají. Je to cca 2x za minutu. Černá obrazovka, pak to zakostičkuje a po 2 vteřinách naběhne. Vzhledem k tomu, že se jedná o hudbu, je to neposlouchatelné, když vám jí to přerušuje. Celkově je na obou programech obraz neostrý, jakoby byl slabý signál. Jedná se o příjem v kabelové tv přes set-top-box. Lokalita Praha 6, Na Petřinách. Šlo by to nějak vyřešit? Případně jak mám postupovat? Předem díky. Internet 300 - TV Komplet HD Mediabox Praha 6 - Veleslavín
Odesláno před 5 hodinami5 hod Autor Tak měl jsem tady technika .Odpověd od technika : mám používat aplikaci v TV . Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno před 3 hodinami3 hod Zjistil jsem, že to samé se děje i Óčko Expres a i Óčko Black. Internet 300 - TV Komplet HD Mediabox Praha 6 - Veleslavín
Odesláno před 33 minutami33 min Ta Óčka v DVB-C fakt zlobí už nějakou dobu. Záseky až výpadky. Přidávám se znovu také. App v pohodě, obraz je u Óček občas trhaný, ale to může být Óčkovina. Také nechci přepínat z DVB-C do app a zpátky. Jsem s TV u Vodafone právě kvůli DVB-C. Pokud bych musel přepínat do app, asi bych už zůstal jen u konkurence, hlavně kvůli sportu. Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.