Odesláno včera v 02:341 den Na strankach Vodafone je napsane, ze videohovor prepnuty z hlasoveho hovoru jede pres LTE v ramci tarifu a neodecitaji se data. Call centrum mi rikalo, ze data se pri videohovoru z hlasoveho hovoru odecitaji. Rozpor. Prestoze jsem prosil o overeni a zpetny kontakt, Vodafone se mi neozval. Radeji bych volal hlasovym hovorem a prepnul na videohovor, ma nekdo zkusenost? Odecitaji nebo neodecitaji se data? Logicky bych tedy videohovor nedelal pres WA nebo Messenger, ale z hlasoveho hovoru prepnutim na videohovor, aby se mi data neodecitala, Dekuji, Michal @Ondra - Vodafone Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno včera v 07:071 den Funkci ViLTE ale musí telefon podporovat, a takový telefon ksem upřímně ještě neviděl https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/3/2082/ims-sluzby.pdf/?nc=21Zde je seznam podporovaných ViLTE, třeba iPhone tam není. Pokud ale máte telefon který to podporovat má je to na reklamaci EDIT: zároveň jsem koukal a žádný operátor nemá oficiálně nikde potvrzené, že by funkci podporoval.Za mě tedy beru větu "Pokud ale máte telefon který to podporovat má je to na reklamaci" je zpět. Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 15:571 den Autor Samsungy, vše funguje. Moc bezva. Běžně přepínáme z hlasového hovoru na videohovor a zpět.https://www.vodafone.cz/volte/www: "Při volání ani videohovorech nečerpáte data ze svého balíčku."Operátor call centrum: "Data se z balíčku odečítají".Zajímá mě u volajícího a také u přijímajícího. Oba jsme Vodafone.Dotaz zní, jestli se při videohohovoru VoLTE (ViLTE) odečítají nebo neodečítají data z balíčku dat? Díky za zájem. Upraveno včera v 16:041 den uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno včera v 15:591 den Pokud, Vám to funguje tak je to dobře. Oficiálně o této službě nevím že by fungovala u operátorů. Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 8 hodinami8 hod 2 kautskym: No, telefon, který to podle té tabulky umí mám. Má to jen jeden háček - nesplňuji podmínku "musí bát koupen u operátora - ano"Kdoví, tady může být zakopán kus psa i o odečítání/neodečítání dat, múže do toho vstoupit nějaká fw úprava.A obecně by mě zajímala nějaká statistika, jaké procento proběhlých hovorů jsou videohovory a jakou cestou probíhají. Myslím přes mobilní data. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 One Net Praha Žižkov
Odesláno před 4 hodinami4 hod Centrum péče Řešení @Michal Kourek Dobré odpoledne, Michale, při videohovorech nečerpáte data ze svého balíčku, platí tedy informace uvedené na stránkách. Omlouvám se, pokud vám někdo z kolegů řekl něco jiného. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 5 minutami5 min Autor @Ondra - Vodafone Super, díky moc, využijeme naplno ❤️😉před 8 hodinami, Medvěd napsal:kautsk@Medvěd Telefony máme z Mobil Pohotovost. Upraveno před 4 minutami 4 min uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.