Odesláno čtvrtek v 19:35 3 dny Autor Já se z diagnostiky dozvěděl, že mám špatný signál, podpora neumí zjistit žádný detail a zítra mi naslepo zkusí vyměnit modem a změřit signál na místě. Nic lepšího na opakované 3 - 4 minuty dlouhé výpadky nevymysleli. Bych třeba čekal, že když mi diagnostika píše, že mám špatný signál, tak že někdo uvidí někde větší detail - no a asi ne. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno pátek v 04:11 2 dny Je zvláštní, že diagnostika uvádí, že něco není v pořádku, ale podpora to nevidí. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno pátek v 10:15 2 dny @CableG tak jdi do nastavení modemu, a tam bys měl najít tabulky se signálem pro downstream a upstream, udělej jejich screenshot a dej je sem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno pátek v 11:04 2 dny Autor @tomus Převodník… Nejsem hoden spatřit nastavení 😉Proběhlo změření signálu (vynikající) a výměna převodníku. Pokud jde o nějaké krátkodobé rušení, tak to bude patrně pokračovat (dnes byly před výměnou dva výpadky). Já se můžu podívat jen na svůj router a ten to má v logu jako že spadne WAN, za pár minut zase naběhne, DHCP si řekne o adresu a jede se dál jako by se nic nedělo. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 12 hodinami12 hod včera jsem zjistil, že webová diagnostika je dostupná i v aplikaci, sice je to více kliknutí ale je tam vidět.Kliknete na daný internet => poté balíčky =>nabídka balíčku a jste na stránce jako na webu.Restart, reset i kontrola je dostupná Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 11 hodinami11 hod mě to píše úplné blbosti .Není připojeno kabelem -je samořejmě ,síla signálu podle Vodafone taky v pořádku Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno před 2 hodinami2 hod Kautskym díky za radu, opravdu to funguje přes tu aplikaci, ale je to tedy dost nesmyslně skryté.Po mně ta diagnostika chtěla restart modemu a hlásila chybu u síly signálu, restart jsem tedy provedl, ale problém se signálem to hlásilo dál.Přihlásil jsem se tedy přímo do rozhraní modemu a zkontroloval tabulky se stavem signálu, ale všechny hodnoty jsou v normě, tedy aspoň podle mě, možná ta aplikace má jiné představy, každopádně si myslím že to zbytečně mate uživatele, můžou nabít dojmu že je nějaký problém, který ale ve skutečnosti není. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.