Odesláno před 11 hodinami11 hod Někdy je ta zkušenost tak šílená, že je těžko uvěřitelná i když je pravdivá. Moje 15 dní stará zkušenost. Zasekl se mě box, tak jsem volal co s tím. Pán (teda podle hlasu spíš kluk) mé řekl, že mě pošle přesný postup na restart boxu. U toho se mě zeptal jestli nechci sport (mám jen VodafoneTV+) Řekl jsem mu, že nic nechci protože mám ještě plnou nabídku od T-Mobile kde je toho sportu více. Z mobilního čísla mě poslal postup restartu, ten jsem provedl a vše fungovalo. Za chvilku potom mě začalo chodit dost sms. Změna služeb. Pojal jsem podezření a koukl se zda mě nepřidal ten sport. A taky že jo a nejenom sportovní stanice, ale téměř vše včetně HBO stanic. To je neuvěřitelná drzost co udělal. Volal jsem mu zpátky na telefoní číslo z kterého poslal sms a bylo nedostupné. Tak jsem poslal sms, kde jsem mu napsal, že to chci okamžitě zrušit. A asi za dvě hodiny potom zase nékolik sms změna služeb a vše zrušeno. To co ten kluk provedl je za mě prasárna. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno před 3 hodinami3 hod Centrum péče @Ladik Pěkné ráno, mrzí mě vaše zkušenost :( Prosím, napište nám přes https://tam.je/dotaz, abychom to prověřili a předali zmíněnému operátorovi zpětnou vazbu. Veronika Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod A jde třeba tento příběh sledovat až do konce a napsat řešení? Co bylo nalezeno v záznamech, jestli ten telefonista dostal postih atd? jeslti má vůbec psát nějaké stížnosti, jestli je vůbec někdo řeší nebo se jen napíše sem omluva a tím to končí?jak jsem psal jinde, volal mi VF, že mu musí vyměnit modem a že mi i musí změnit tarif a tím , že mi zvýší rychlost ale i cenu. nestál jsem o to, ale že se to prostě musí a najednou tu někdo píše že nemusí. V tom případě mám taky pocit, že jsem byl oklamán. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 2 hodinami2 hod Centrum péče @dad18 Pěkný den, pokud se domníváte, že došlo k nějakému pochybení z naší strany, tak nám určitě napište přes https://tam.je/dotaz, ať to můžeme prověřit. Veronika Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod Už jsem si zvyknul a je to skoro rok. Jen mě zajímá jek to tedy je. Měnili mi starý modem za nový, z důvodu, že se to prý bude měnit všem a rovnou jsem si musel vzít nový tarif s vyšší rychlostí a vyšší cenou. A někdo tu píše, že stačilo jen vyměnit modem, tak mě zajímá kde je ta chyba. Jestli byl tak aktivní telefonista nebo se automaticky zvedá cena i rychlost při výměně modemu. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 2 hodinami2 hod A netýkalo se tohoto https://vodafone.cz/zmenasluzeb? Upraveno před 1 hodinou 1 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod No možný to je, já reagoval na ten dovětek kde Marek píše, že se při výměně starého za nové nic nemění a mě to změnili s tím, že na nový přístroj ty staré tarify nejdou dát. před 10 hodinami, Marek-26 napsal:před 12 hodinami, dad18 napsal: No hlavně s novým modemem je automaticky nová rychlost a nová, větší cena, ne? I podle toho se dá poznat stávající rychlost. Přece nebudeš platit tři stovky za takového šneka.Ne, v rámci výměny zastaralých zařízení se mění jen HW, žádné nastavení služeb se nemění. Na zakázkovém listě se doslova píše "Proaktivní swap".A tím, že tu jsou dvě odlišná řešení na stejnou věc tak by mě zajímalo jak to tedy je doopravdy a co tedy platí. Nejde mi o to kdo kde udělal chybu, ale o to aby se tu uvedlo to jak to tedy má být pro info ostatních do budoucna.Protože ta výměna se chystá u každého, tak aby když mu na lince bude někdo cpát nový tarif tak aby mu mohl říct, že to tak není protože na foru to potvrdili.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.