March 31Mar 31 Odpoj televizi na 1 minutu ze zásuvky.Pokud máš televizi Samsung je možný, že máš vadný CI genderOtestuj kartu v jiné televizi Edited March 31Mar 31 by Vlkodlak Premium+ Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
April 1Apr 1 Author Tak už ze strany Vodafone zprovozněno i když jsem postřehl, že jsou stále blokovány erotické kanály, tak si tedy nejsem jist, zdali také patří do toho balíčku ALLinONE? Super - ALLinONE CA modul Ostrava
April 1Apr 1 Author pin jsem zadal 1234 a potom to hlásí No acces Not activated (status code 6) a v apce mi to hlásí Litujeme, tento kanál nemáte předplacený. Prostě šlendrián techniků Vodafonu. Super - ALLinONE CA modul Ostrava
April 2Apr 2 Ty erotické programy mě taky jednou nefungovali na CA Modulu.Stejny problém pomohla až výměna za jiný Modul. Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
April 2Apr 2 Zřejmě ti na kartu neposlali to správné předplatné, vadným modulem nebo kartou to určitě nebude. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
April 2Apr 2 tak at napíše co ten CA Modul píše v přeplatném .Je to to druhá záložka jsou tam čísla a písmena .Nic tajného . Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
April 2Apr 2 Z toho ale nic nezjistí, tam je v zóně 5 jenom datum a kód předplatného, maximálně může porovnat ten aktuální kód s kódem z minulého měsíce, ale teď už je duben, takže už se rozesílá nové předplatné na tento měsíc. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
April 4Apr 4 Care Centre V 1. 4. 2026 v 17:45, Peatro napsal:pin jsem zadal 1234 a potom to hlásí No acces Not activated (status code 6) a v apce mi to hlásí Litujeme, tento kanál nemáte předplacený.Prostě šlendrián techniků Vodafonu.Určitě nám prosím napište přes https://tam.je/dotaz. Programy pro dospělé jsou dostupné jen přes set-top box nebo chytrou TV (https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/televize-programy/). Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
April 4Apr 4 Možná si @Veroniko "naběhnu", ale mám nabídku ALLinONE a na CA modulech mi programy pro dospělé fungují. Takže to asi o STB nebude .. Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha