Odesláno 15. března15. břez Proč jsi to již dávno nehlásil @tramin na Vodafone ? Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Odesláno 15. března15. břez Autor Však jsem psal, že byl u mě technik... Cable+ 500 BezLimitu M Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno-Líšeň
Odesláno 15. března15. břez Aha, pardon, to je tedy ale divné. Zkusil bych tedy znovu volat na Vodafone Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Odesláno 15. března15. břez Autor Volal jsem, prý zatím nic neví. Co si o tom myslet? Cable+ 500 BezLimitu M Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno-Líšeň
Odesláno 15. března15. břez Při tomto typu poruchy asi koukat do modemu nemá moc smysl, spíš se mrkni na web Vodafonu jestli tam není hlášený výpadek na tvoji adrese, a když tam nic nebude, tak příští týden zavolej na Vodafone. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno 15. března15. břez Autor Hlášené nemají nic. A zvláštní je, že když se to rozjede, tak poslední kanál se připojí ČT24 na STB. Ostatní už fungují a ČT24 hlásí není signál. Cable+ 500 BezLimitu M Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno-Líšeň
Odesláno 15. března15. břez CT 24 jede i v DVB-C na STB přes internet, kromě několika dalších kanálů. Premium - ALLinONE Vodafone TV Play box Vsetín
Odesláno 15. března15. břez Aha, předpokládám že je to kvůli zimní olympiádě, jinak by tam z ní neběželo zpravodajství,Takže než naběhne modem a internet, tak to chvíli trvá, Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno 15. března15. břez Autor Modem jede pořád(aspoň diody svítí). Nemyslím že to bude problém u mě doma. Cable+ 500 BezLimitu M Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno-Líšeň
Odesláno 15. března15. břez Pokud je adresa správná dle profilu tak, tam řešíme furt problémy s na síti TM Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.