Odesláno před 23 hodinami23 hod Proč jsi to již dávno nehlásil @tramin na Vodafone ? Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 21 hodinami21 hod Autor Však jsem psal, že byl u mě technik... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno před 20 hodinami20 hod Aha, pardon, to je tedy ale divné. Zkusil bych tedy znovu volat na Vodafone Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 19 hodinami19 hod Autor Volal jsem, prý zatím nic neví. Co si o tom myslet? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno před 19 hodinami19 hod Při tomto typu poruchy asi koukat do modemu nemá moc smysl, spíš se mrkni na web Vodafonu jestli tam není hlášený výpadek na tvoji adrese, a když tam nic nebude, tak příští týden zavolej na Vodafone. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 19 hodinami19 hod Autor Hlášené nemají nic. A zvláštní je, že když se to rozjede, tak poslední kanál se připojí ČT24 na STB. Ostatní už fungují a ČT24 hlásí není signál. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno před 15 hodinami15 hod CT 24 jede i v DVB-C na STB přes internet, kromě několika dalších kanálů. Premium - ALLinONE Vodafone TV Play box, CA modul, Commscope Arris CM3500 Vsetín
Odesláno před 14 hodinami14 hod Aha, předpokládám že je to kvůli zimní olympiádě, jinak by tam z ní neběželo zpravodajství,Takže než naběhne modem a internet, tak to chvíli trvá, Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 14 hodinami14 hod Autor Modem jede pořád(aspoň diody svítí). Nemyslím že to bude problém u mě doma. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno před 13 hodinami13 hod Pokud je adresa správná dle profilu tak, tam řešíme furt problémy s na síti TM Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.