Odesláno před 4 hodinami4 hod Stačilo by, kdyby ten kód už byl v té SMS, nebo přišel třeba e-mailem 😆Očividně spoléhat se na aplikaci není úplně na místě. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod tak cílem soutěže je nasbírat co nejvíc přístupů do aplikace, aby byly pěkný statistiky v užívání a třeba i nějaká ta prémie 🤭ale pořád je možný, že sem jenom slepej nebo úplně blbej 🤔 - sLimitem S Extra - - Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod Nejsi sám.Mám stejnou výhru, SMS přišla, ale nikde nic nevidím v app ani na webu. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Také jsem, dostal prima +Získáváte předplatné prima+ PREMIUM na 3 měsíce zdarma. Kupón už se pro vás chystá v sekci Služby > Vodafone TV > Aplikace. Tam najdete i postup, jak si předplatné aktivovat. (Příprava kupónu může výjimečně zabrat až 48 hodin.)Takže je k vyzvednutí jen u TV Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 3 hodinami3 hod kdyby to bylo takhle, tak to vůbec nedává smysl - službu vtv nemám, ale prima+ je přece úplně samostatná aplikace stejně jako třeba hbo max, tzn. nic nebrání využití kupónu na samostatnou prima+ 🤔 a třeba technikus vtv má a kód taky nenašel 🤔 - sLimitem S Extra - - Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Já VTV mám a kupon tam stejně nevidím. @kautskym Ty jej někde vidíš? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Ano tak vidím, po mobilním číslem na webu Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 2 hodinami2 hod Proč proboha pod mobilním číslem a ne pod výše uvedenou službou TV? To je fakt divoký... Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod joo, mám to tam 😀ale jak sem na to koukal ještě nad ránem, tak i když mi už přišla ta potvrzovací sms, že je kód nachystanej, tak to tam nebylo, celej tenhle seznam sem projel až dolu 🤔 - sLimitem S Extra - - Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod před 1 minutou, Technikus napsal:Proč proboha pod mobilním číslem a ne pod výše uvedenou službou TV?To je fakt divoký...záleží k jaké službě si dárek dostal Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.