February 25Feb 25 Po nákupu nové TV nefunguje ani nainstalovaná aplikace a při zapojení septopboxu to píše chyba HDCP. Basic sLimitem M Cinema Vodafone TV 3 box Brno
February 25Feb 25 Jaký modem máš od Vodafone a jakým způsobem je připojím televizor a set-top box ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
February 25Feb 25 Settopbox před nákupem TV fungoval s jinou TV, nebo je všechno zapojeno jako nové s novým TV? Premium - Základní Vodafone Station KrPole
February 25Feb 25 před 4 hodinami, Maršálek David napsal:Po nákupu nové TV nefunguje ani nainstalovaná aplikace a při zapojení septopboxu to píše chyba DHCPCo píše chybu DHCP? Jestli TV, tak STB s tím nemá nic společného Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
February 26Feb 26 Author Na staré tv vše fungovalo... Na nové TV jsem prvně nainstaloval aplikaci Vodafone tv a píše to chybu TAA1G305 ... Tak jsem zkusil zapojit septopbox ( normálně ethernet kabel, HDMI - zapnu a píše to chyba HDCP a každých cca 10sec zhasne obrazovka a zase se rozsvítí Basic sLimitem M Cinema Vodafone TV 3 box Brno
February 26Feb 26 DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol) nebo HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection)?PS: Jaká je ta nové televize? Značka, model. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
February 26Feb 26 Jedná se o problém s HDCP, on už to řešil i v diskuzní skupině na Facebooku, takže jsem tady upravil titulek a některé detaily v jeho příspěvcích aby to nemátlo.Televizor má CHiQ U50QM10V. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno