Odesláno před 22 hodinami22 hod Zdravím. Nemá někdo z přítomných pevný internet ještě od společnosti UPC resp. společnosti CHELLO? Ptám se proto, že mám v poslední době výpadky internetu. Situace se navíc stále zhoršuje. Dá se nějak v domácích podmínkách definovat možná příčina? Včera víceméně celý den blbnul internet v PC, které je k modemu (mám Compal) připojeno kabelem. Dnes naprosto v pohodě. Bez ohledu na počet připojených zařízení. Wi-fi mám pak po domě rozvedený přes mash TP-link Deco 5. Deco mám klasicky zapojené za modem, bridge jsem zatím nenastavoval. Díky. Super - Základní Compal CH7465 Praha
Odesláno před 21 hodinami21 hod tos asi trochu zaspal, všechny služby přešly pod vodafone už před šesti lety 😀a modem je už taky historickej kousek, tak si ho nech vyměnit na zákaznický lince za vodafone station 🤔 - sLimitem S Extra - - Praha
Odesláno před 21 hodinami21 hod Autor O přechodu samozřejmě vím. Chodí mi faktury. :-) Spíše mi šlo o odhalení problému. O modem jsem dvakrát žádal na technické podpoře, dvakrát mi slíbili, že se ozve technik a domluvíme výměnu a ani jednou technik nezavolal. Zvláštní přístup. V pondělí budu opět urgovat. Super - Základní Compal CH7465 Praha
Odesláno před 21 hodinami21 hod v odhalování problému je výměna starýho modemu dobrej začátek, postupně se mění všem, ten novej má líp vymyšlený kanály a tolik nezatěžuje síť, tak snad to nebude nic většího 🤔 - sLimitem S Extra - - Praha
Odesláno před 21 hodinami21 hod Autor Taky doufám. Jen doufám, že se někdo z tech. podpory taky ozve, když už jsem to urgoval dvakrát. Každopádně dík. Super - Základní Compal CH7465 Praha
Odesláno před 20 hodinami20 hod Pokud to jeden den jede normálně a další den je zase problém, tak bych to spíš odhadoval na nějaký problém se signálem, takže výměna modemu by to řešila jen částečně, bylo lepší nejprve identifikovat problém a podle toho to pak řešit.V době kdy to bude blbnout můžeš zavolat na Vodafone a požádat je aby se ti na to podívali, mají možnost vzdálené diagnostiky, ale můžeš si udělat i sám, v záložce Pokročilá nastavení/Nástroje/Stav sítě/ Downstream , a Upstream jsou tabulky s jednotlivými kanály a signály, pokud by byl nějaký problém tak by tam měl být vidět, takže můžeš třeba udělat screenshot a poslat ho sem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 10 hodinami10 hod Autor Super, díky. Teď to funguje, ale až to začne blbnout, skočím do nastavení a udělám screenshot. Super - Základní Compal CH7465 Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod Ideáně udělat screenshot v obou případech, aby bylo co porovnávat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Autor Dnes to jede bez problémů, posílám downstream a upstream. Bohužel se mi do jednoho screenshotu nevešel celý protokol (chybí sloupce Frekvence a Signál ) Super - Základní Compal CH7465 Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod Ty sloupečky s úrovní signálu v downstream a upstream jsou docela důležité, takže určitě udělej ještě jeden screenshot, nicméně už teď vidím že u downstreamu je velká chybovost, sloupeček Post RS chyby, neopravitelné pakety se tam načítají postupně, když restartuješ modem, stačí chvilkovým odpojením od el. napájení, tak se to vynuluje,Takže nějaký problém tam evidentně je. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.