Odesláno 7. února7. úno zkuste diagnostiku v můj vodafonetakto to vypadalo u známeho minulý týden i po restartu modemu, dal kontaktujte mě a volai z VF do 2 hodinek a už tam byl technik na opravuu mě to vypadá nyní takto Upraveno 7. února7. úno uživatelem kautskym Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Odesláno 7. února7. úno Autor Zde tedy levá část protokolu.před 4 hodinami, kautskym napsal:zkuste diagnostiku v můj vodafonetakto to vypadalo u známeho minulý týden i po restartu modemu, dal kontaktujte mě a volai z VF do 2 hodinek a už tam byl technik na opravuu mě to vypadá nyní taktoMůžete mne prosím navést, kde tu diagnostiku sítě najdu? Prošel jsem jak aplikaci, tak web mujvodafone a diagnostiku jsem nikde nenašel :-( Super - Základní Compal CH7465 Praha
Odesláno 7. února7. úno @Martin.2000 zde odkaz jak nalézt https://www.vodafone.cz/pece/reseni-technickych-problemu/nemuzu-datovat/informace-o-modemu-muj-vodafone/ Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Odesláno 8. února8. úno Autor Díky za odkaz. Dle diagnostiky vše v pohodě, ale ukládám si odkaz a otestuji to, až bude systém nestabilní/s výpadky. Super - Základní Compal CH7465 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.