Odesláno před 3 hodinami3 hod Zdravím. Nemá někdo z přítomných pevný internet ještě od společnosti UPC resp. společnosti CHELLO? Ptám se proto, že mám v poslední době výpadky internetu. Situace se navíc stále zhoršuje. Dá se nějak v domácích podmínkách definovat možná příčina? Včera víceméně celý den blbnul internet v PC, které je k modemu (mám Compal) připojeno kabelem. Dnes naprosto v pohodě. Bez ohledu na počet připojených zařízení. Wi-fi mám pak po domě rozvedený přes mash TP-link Deco 5. Deco mám klasicky zapojené za modem, bridge jsem zatím nenastavoval. Díky. Super - Základní Compal CH7465 Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod tos asi trochu zaspal, všechny služby přešly pod vodafone už před šesti lety 😀a modem je už taky historickej kousek, tak si ho nech vyměnit na zákaznický lince za vodafone station 🤔 - sLimitem S Extra - - Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod Autor O přechodu samozřejmě vím. Chodí mi faktury. :-) Spíše mi šlo o odhalení problému. O modem jsem dvakrát žádal na technické podpoře, dvakrát mi slíbili, že se ozve technik a domluvíme výměnu a ani jednou technik nezavolal. Zvláštní přístup. V pondělí budu opět urgovat. Super - Základní Compal CH7465 Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod v odhalování problému je výměna starýho modemu dobrej začátek, postupně se mění všem, ten novej má líp vymyšlený kanály a tolik nezatěžuje síť, tak snad to nebude nic většího 🤔 - sLimitem S Extra - - Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Autor Taky doufám. Jen doufám, že se někdo z tech. podpory taky ozve, když už jsem to urgoval dvakrát. Každopádně dík. Super - Základní Compal CH7465 Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod Pokud to jeden den jede normálně a další den je zase problém, tak bych to spíš odhadoval na nějaký problém se signálem, takže výměna modemu by to řešila jen částečně, bylo lepší nejprve identifikovat problém a podle toho to pak řešit.V době kdy to bude blbnout můžeš zavolat na Vodafone a požádat je aby se ti na to podívali, mají možnost vzdálené diagnostiky, ale můžeš si udělat i sám, v záložce Pokročilá nastavení/Nástroje/Stav sítě/ Downstream , a Upstream jsou tabulky s jednotlivými kanály a signály, pokud by byl nějaký problém tak by tam měl být vidět, takže můžeš třeba udělat screenshot a poslat ho sem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.