Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Řazení programů na STB

Doporučené odpovědi

Odesláno

Zdravím, mám problém s řazením programů na základním STB. Program ČT 24 jsem měl dřív uložený pod číslem 50. Potom ale docházelo ke změnám v programové nabídce a tudíž jsem musel různě přesouvat stanice. ČT 24 jsem pak viděl v EPG pod číslem 51, ale po zmáčknutí 50 jsem ho tam měl. Teď po přídání Eurosport 4K jsem zase nějak přesouval programy a ČT 24 už mám na pozici 52. A když teď zmáčknu 50, tak se ale objeví stanice na pozici 49. Jsem z toho "volaaký zmetěný" ale hlavně nechápu , proč nevidím v EPG pozice 50 a 51. Snad jsem to popsal srozumitelně...

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

A když si ty programy srovnáš podle sebe? Mě přímo od VF chybí čísla 23, 46, 57,58,59, a ještě dalších pár tak se to tím mohlo posunou a dálkový to pak přepne na nejbližší číslo.

Když si uložím programy podle sebe tak mi tam žádné číslo nechybí a jsou pořád tam kde si je nastavím já. nová stanice se přidá nakonec a já si jí pak podle sebe uložím kam chci. (No ale rok to trvalo, než to VF u toho boxu umožnil si rovnat programy podle sebe, ale mazání, nebo zakrytí pořád nejde. a už asi nikdy nepůjde, že)

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice
Odesláno
  • Autor

Já to mám srovnané podle sebe. Vadí mi ale, že po každé změně progr. nabídky to musím předělávat. Potom musím některý přesunout z rozsahu do 50, kde mám vlastní pořadí a to mi vadí. Proč tam nemůžu vidět všechna čísla stanic??

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Já u nového boxu taky nevidím všechna čísla, tak to už posílá VF, asi tam mají nějaké rezervy a tak. Ale když si to já srovnám tak tam se mi to už nerozhodí když přidají nějaký nový kanál. Já mám dva sloupce kanálů, vlevo ten od VF kde jsou všechny a kam přidávají a vpravo můj vlastní sloupec kde mám řazené programy podle sebe a ten mi drží nastavení podle mě i když něco přidají. Jen si ten kanál dám na poslední místo, nebo kam chci, ale tam se to pal logicky celé posune.

Nesrovnáváš jen ten sloupec který tam VF posílá?

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno
  • Autor

Já to mám jenom taktotmp-1769855117849.jpg

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Sakra nejde mi fotit...

Ty máš jeden sloupec programů od VF který ti poslal v nějakém pořadí a ty si to jejich pořadí srovnáš podle sebe, ale když přidají novou stanici tak jí přidají do toho tvého (jejich) srovnaného, proto se ti to rozhodí.

Já mám jeden sloupec a pak si vytvořím druhý sloupec kde mám já uložené programy a srovnané podle mě. A když přidají nový program tak je jen v tom prvním sloupci a já si ho ručně pak přidám do toho mého.

Doufám, že sem někdo přidá foto těch dvou sloupců, protože jeden obrázek vydá za deset slov.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno
  • Autor

No já hlavně nevím, jak ten druhý sloupec vytvořit.

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Že si pořídíš VF TV3 box. 😀 Hloupá sranda, ale pravdivá.

Jestli tam nemáš možnost si ty programy přesunout do nějaké skupiny jako - Moje - Osobní - Preferované atd, tak máš smůlu. Máš tam jen jedno nastavení co si sice můžeš srovnat podle sebe, ale když tam VF vloží nový program tak ti to celý rozhodí.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno
  • Autor

Tak bych laskavě požádal Vodafone, aby dal k dispozici všechny pozice. Můžou si je pojmenovat, jak chtějí a do budoucna využít, jak chtějí. Jinak je možnost vlastního seřazení k ničemu. Vyjádří se k tomu někdo z Vodafane zde? Děkuji

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague