Odesláno 31. ledna31. led Zdravím, mám problém s řazením programů na základním STB. Program ČT 24 jsem měl dřív uložený pod číslem 50. Potom ale docházelo ke změnám v programové nabídce a tudíž jsem musel různě přesouvat stanice. ČT 24 jsem pak viděl v EPG pod číslem 51, ale po zmáčknutí 50 jsem ho tam měl. Teď po přídání Eurosport 4K jsem zase nějak přesouval programy a ČT 24 už mám na pozici 52. A když teď zmáčknu 50, tak se ale objeví stanice na pozici 49. Jsem z toho "volaaký zmetěný" ale hlavně nechápu , proč nevidím v EPG pozice 50 a 51. Snad jsem to popsal srozumitelně... Cable+ 500 - Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno-Líšeň
Odesláno 31. ledna31. led A když si ty programy srovnáš podle sebe? Mě přímo od VF chybí čísla 23, 46, 57,58,59, a ještě dalších pár tak se to tím mohlo posunou a dálkový to pak přepne na nejbližší číslo.Když si uložím programy podle sebe tak mi tam žádné číslo nechybí a jsou pořád tam kde si je nastavím já. nová stanice se přidá nakonec a já si jí pak podle sebe uložím kam chci. (No ale rok to trvalo, než to VF u toho boxu umožnil si rovnat programy podle sebe, ale mazání, nebo zakrytí pořád nejde. a už asi nikdy nepůjde, že) Cable+ 500 Start Základní, Sport Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 31. ledna31. led Autor Já to mám srovnané podle sebe. Vadí mi ale, že po každé změně progr. nabídky to musím předělávat. Potom musím některý přesunout z rozsahu do 50, kde mám vlastní pořadí a to mi vadí. Proč tam nemůžu vidět všechna čísla stanic?? Cable+ 500 - Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno-Líšeň
Odesláno 31. ledna31. led Já u nového boxu taky nevidím všechna čísla, tak to už posílá VF, asi tam mají nějaké rezervy a tak. Ale když si to já srovnám tak tam se mi to už nerozhodí když přidají nějaký nový kanál. Já mám dva sloupce kanálů, vlevo ten od VF kde jsou všechny a kam přidávají a vpravo můj vlastní sloupec kde mám řazené programy podle sebe a ten mi drží nastavení podle mě i když něco přidají. Jen si ten kanál dám na poslední místo, nebo kam chci, ale tam se to pal logicky celé posune.Nesrovnáváš jen ten sloupec který tam VF posílá? Cable+ 500 Start Základní, Sport Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 31. ledna31. led Autor Já to mám jenom takto Cable+ 500 - Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno-Líšeň
Odesláno 31. ledna31. led Sakra nejde mi fotit...Ty máš jeden sloupec programů od VF který ti poslal v nějakém pořadí a ty si to jejich pořadí srovnáš podle sebe, ale když přidají novou stanici tak jí přidají do toho tvého (jejich) srovnaného, proto se ti to rozhodí.Já mám jeden sloupec a pak si vytvořím druhý sloupec kde mám já uložené programy a srovnané podle mě. A když přidají nový program tak je jen v tom prvním sloupci a já si ho ručně pak přidám do toho mého.Doufám, že sem někdo přidá foto těch dvou sloupců, protože jeden obrázek vydá za deset slov. Cable+ 500 Start Základní, Sport Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 31. ledna31. led Autor No já hlavně nevím, jak ten druhý sloupec vytvořit. Cable+ 500 - Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno-Líšeň
Odesláno 31. ledna31. led Že si pořídíš VF TV3 box. 😀 Hloupá sranda, ale pravdivá.Jestli tam nemáš možnost si ty programy přesunout do nějaké skupiny jako - Moje - Osobní - Preferované atd, tak máš smůlu. Máš tam jen jedno nastavení co si sice můžeš srovnat podle sebe, ale když tam VF vloží nový program tak ti to celý rozhodí. Cable+ 500 Start Základní, Sport Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 31. ledna31. led Autor Tak bych laskavě požádal Vodafone, aby dal k dispozici všechny pozice. Můžou si je pojmenovat, jak chtějí a do budoucna využít, jak chtějí. Jinak je možnost vlastního seřazení k ničemu. Vyjádří se k tomu někdo z Vodafane zde? Děkuji Cable+ 500 - Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno-Líšeň
Odesláno 31. ledna31. led Vtipne take je, ze se kanaly po serazovani v stb zacnou cislovat duplicitne, treba mate dva programy 88 :-) Vodafone to vi. Upraveno 31. ledna31. led uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.