Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konec televizní nabídky Start v DVB-T

Doporučené odpovědi

Odesláno

Ale tady se řešil dotaz, že byl využíván STB pro sledování nabídky a po přepnutí na DVBT tuner v TV byla využívána funkce HbbTV.

To, že nebudu platit za žádné služby VF a následně si budu stěžovat na to, že nic nemůžu sledovat asi nedává smysl.

On bude možná i problém v tom, že kabelový operátor musí platit "ochranným svazům autorským" výpalné, za každého svého TV zákazníka ..

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Už zase řešíme něco co bude. Já říkám, že časem vypnou v koaxu to co můžou naladit i lidi co nemají od VF žádné služby a je mi fuk jak tomu chcete říkat.

A pořád mi nikdo nevysvětlil proč by lidi co si nic neplatí měli koukat na ty programy zadarmo.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box
  • Teplice
Odesláno
před 21 minutami, dad18 napsal:

Děkuji, to je přesně to o čem píšu. Právě pro takové případy to chtějí vypnout, prostě to co nechali volně puštěné v koaxu a naladí si tam programy i ten kde si neplatí žádné služby VF tak to se má v budoucnu vypnout a už ta možnost nebude.

@Marek-26 Tak to nevím jak to bude vypadat až ty volně dostupné nebudou jestli ty zakodované tam budou vidět i pro lidi co nemají nic od VF, ale nedokážu si představit situaci, že ti lidé nemají žádný zdroj tv stanic a ladí si tohle jen kvůli červenému tlačítku.

Mám taky příklad, známý si stěžoval, že mu nešly programy v tv tak zavolal VF a tam za á zjistili, že je problém v celém paneláku protože tam nešlo nikomu nic a za bé, že ten člověk

Chceš mi říct, že on někdo trvá na tom, že chce koukat na tv přes červené tlačítko i když mu nepůjde ten program? Proč?

Využití Hbbtv?Třeba kvůli čt sport plus

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

@Standa Já to chápu, když byl starý setobox tak ten měl i výstup do tv a když jsem chtěl koukat na základní stanice tak jsem nemusel zapnout box a jen jsem je měl naladěné na tv. Na nových boxech už koax výstup není tak ta možnost odpadá a přes box to červené tlačítko nefunguje. No ale jestl ije tam ta možnost si tam doinstalovat nějaké aplikace tak fajn.

Ale fakt netuším proč by někdo bojoval za červené tlačítko když to je vlastně jen zkratka na přepnutí na internetové stránky té dané stanice.

@namec a kolik lidí má televizi od VF a nemá net? A když si dnes objednáš tv službu od VF tak ten net k tomu dostaneš protože ten box ho potřebuje a jestli tam to červené tlačítko od čt sport jde naistalovat tak problém není.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno

Na nových boxech s Androidem jde snad nainstalovat app i-vysílání i Oneplay

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

ano jde, pokud se jedná o Android Box u STB

• Premium+, DSL 50, DSL 100
  • sLimitem S Extra, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

A když nemáš nejnovější box či starsi tv,která už nepodporuje instalaci app iVysilani?Pak si rád za Hbbtv. a možnost sledovat Čt sport plus

Upraveno uživatelem namec

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

No když o to červené tlačítko tam moc stojíš tak ti nezbyde nic jiného než si od VF vzít nový box. Rozdíl jednoho piva v ceně není tak moc. Tak proč to řešit rozbočovačem, dalším koaxem a hlavně hádkou zde na fóru.😀

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice
Odesláno
před 9 minutami, dad18 napsal:

@Standa Já to chápu, když byl starý setobox tak ten měl i výstup do tv a když jsem chtěl koukat na základní stanice tak jsem nemusel zapnout box a jen jsem je měl naladěné na tv. Na nových boxech už koax výstup není tak ta možnost odpadá a přes box to červené tlačítko nefunguje. No ale jestl ije tam ta možnost si tam doinstalovat nějaké aplikace tak fajn.

Ale fakt netuším proč by někdo bojoval za červené tlačítko když to je vlastně jen zkratka na přepnutí na internetové stránky té dané stanice.

@namec a kolik lidí má televizi od VF a nemá net? A když si dnes objednáš tv službu od VF tak ten net k tomu dostaneš protože ten box ho potřebuje a jestli tam to červené tlačítko od čt sport jde naistalovat tak problém není.

Hbbtv si neinstalujes,pouze aktivujes v nastaveni tv.Funkce Hbbtv je ve vychozim nastaveni tv vypnuta.A aby si mohl na tv aktivovat červené tlačítko, musí být tv připojena k internetu

před 2 minutami, dad18 napsal:

No když o to červené tlačítko tam moc stojíš tak ti nezbyde nic jiného než si od VF vzít nový box. Rozdíl jednoho piva v ceně není tak moc. Tak proč to řešit rozbočovačem, dalším koaxem a

před 4 minutami, dad18 napsal:

No když o to červené tlačítko tam moc stojíš tak ti nezbyde nic jiného než si od VF vzít nový box. Rozdíl jednoho piva v ceně není tak moc. Tak proč to řešit rozbočovačem, dalším koaxem a hlavně hádkou zde na fóru.😀

Jestli je to reakce na mě,tak za:

1.já se nehádám,pouze diskutuji

2.snažím se pochopit,proč někdo využívá hbbtv

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

Končím, to je furt dokola kvůli jednomu blbýmu tlačítku.Takže tv musí být připojená k netu, ale je natolik blbá, že se tam nedají doinstalovat aplikace? Zákazník musí mít doma net aby si mohl zapnout červené tlačítko, ale už nemá počítač a nebo padesátku navíc na lepší box?

Tak ať si přečte knížku, mě je to už faktfuk.

• Super
  • Basic
  • Základní, Sport
  • Teplice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 1

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague