Odesláno 13. února13. úno před 20 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:@dad18 To mě mrzí a chápu vás, máte pravdu. My i kolegové z Linky péče o zákazníky máme k dispozici stejný zdroj informací. Pokud by tedy někdo tvrdil, že CA modul nelze získat, potřebovali bychom znát údaje k tomu hovoru, rádi pak předáme zpětnou vazbu, aby kolega nebo kolegyně poskytli příště správnou informaci.tak už vím ,kde je chyba .Místo kabelové televize mě aktivovali internetovou televizi .Předělat to nelze prý. Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 13. února13. úno Jak internetovou televizi? Ale na ní ti museli dát i STB, ne? Tak si to uprav v podpisu. No ale když chceš televizi přes kabel tak na ní trvej a musí ti to předělat. Můžeš to víc rozepsat? Co máš tedy za přístroje? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 13. února13. úno To by mělo stačit si dodatečně zajistit pronájem set top boxu/CA modulu, ne? Službu TV už tak zřejmě máš @Pavel m Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 13. února13. úno @Technikus Na internetovou televizi jde použít CA modul? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 13. února13. úno Ono si lze při sjednání Vodafone TV říct, že chci Vodafone TV takovou nebo makovou? Jsem myslel, že jak je služba s TV, že pak už je na zákazníkovi, zda ji použije přes web, v mobilní aplikaci, na chytré TV, přes set top box / CA modul apod. A pokud si zákazník nevezme nic do pronájmu při zřízení služby, že nic nebrání si do pronájmu vzít zařízení klidně i v průběhu smlouvy.Ale ona je nějaká služba "pouze internetová Vodafone TV"? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 13. února13. úno Ano Vodafone nabízí dvě varianty televizních služeb, jednu čistě přes internet a druhou přes DVB-C a pokud máš tu internetovou tak k ní nedostaneš CA modul, nebo set-top box určený pro DVB-C, stejně tak pokud máš DVB-C variantu, tak k ní nedostaneš set-top box určený pro internetovou televizi. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. února13. úno Potom tedy v případě @Pavel m si jednu službu zrušit a druhou službu nechat nově aktivovat? Upraveno 13. února13. úno uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 13. února13. úno @Technikus máš v tom trošku chaos ale už to tu bylo vysvětlováno. Na internetovou tv potřebuješ jiný stb než na kabelovou tv. V prvním případě ti jde do boxu jen internetový kabel, ve druhém jak koax tak internetový kabel.Ale dokud to @Pavel m neupřesní co že mu to vlastně dali a co že to chtěl tak se nehneme z místa. Ale jestli chtěl kabelovou tv a oni mu dali internetovou tv s tím že to nejde změnit je blbost. Taky mi nacpali bez mého vědomí box jen na net a ten jsem vrátil a museli mi dát na koax. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 13. února13. úno moje blbost ,ja jsem neřekl že chci kabelovou.Oni aktivovali samy internetovou. Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 13. února13. úno Tak ale změna, resp zrušení a nová smlouva je snad možné? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.