Odesláno včera v 12:221 den tohle mi přišlo na E-mail.. to asi přišlo každemu....https://www.vodafone.cz/televize/ukonceni-vysilani-tv-start2/ - - Sport - mladá boleslav
Odesláno včera v 15:361 den To se přece ví už pár let, a to je to rušení těch cca 30 programů co zůstalo v koaxu a chytalo se to přímo v tv. Jinak koax který napojíš do boxu zůstává. Otázkou je jestli se tím rušením náhodou nesvezou ca moduly. Vloni mi sebrali fungující box Kaon s tím, že se to bude měnit a rušit všem, právě přišla na mě řada a že budou už jen ty nové boxy co mají příjem koaxu na stanice a netu na záznamy. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 21 hodinami21 hod před 6 hodinami, petr-000 napsal:tohle mi přišlo na E-mail.. to asi přišlo každemu....https://www.vodafone.cz/televize/ukonceni-vysilani-tv-start2/Tak třeba mně nic takového nepřišlo a je to pro mě nová informace. Start+, Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno před 21 hodinami21 hod před 12 minutami, Zlaťák napsal:Tak třeba mně nic takového nepřišlo a je to pro mě nová informace.Asi nebydlíš v Mladé Boleslavi Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno před 20 hodinami20 hod Jsem to napřed pochopil, že je to plošná akce. Start+, Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno před 20 hodinami20 hod O tom že se bude rušit televizní nabídka Start v DVB-T se tu začalo mluvit už asi před dvěma nebo třemi měsíci, z toho co tam píšou vyplývá, že to nevypnou všem naráz, ale bude se to zřejmě vypínat jedno město podruhém, ono fakt nechceš aby ti v jeden den začali na zákaznickou linku volat desítky naštvaných zákazníků, proč jim to najednou nehraje. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 20 hodinami20 hod Není to náhodou pořád špatné téma o těch posledních příspěvcích o Startu TV? To je přece ta služba co se už dávno zrušila jen to někdo prostě jen nevypnul z kabelu a nechávala se zdarma pro lidi co nemají placenou tv. Ty pak přednostně nutili přejít na nějaký box takže dnes kdo má jen tenhle tv příjem? Tipuju, že tady nikdo. A to že to vypínají? No co, je to přece zadarmo a není to nárokové. Ale rozhodně to není konec DVB-CPřijde mi , že se z toho tady dělá aféra která se tu ale nikoho nedotkne, nebo se mýlím? Kompletní nabídka TV Start je dostupná pouze v DVB-T Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 20 hodinami20 hod Tak třeba u nás nám jede několik televizorů na DVBT protože DVBT2 neumí a díky UPC je možné je stále používat bez set top boxu. Navíc jsou lidé, co nemohou příjmat anténu, a díky DVBT můžou sledovat základní programy po kabelu, součástí internetu. Takže zas tak zbytečné to není. Znám ještě další 4 lidi co to tak taky chytají. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno před 19 hodinami19 hod A kolik tě to měsíčně stojí? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 18 hodinami18 hod Zákazníci kteří měli od Vodafonu pouze pevný internet bez televize za TV Start platili 30 Kč měsíčně, jaká je aktuální situace nyní ale netuším. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.