Odesláno včera v 16:021 den Je běžné,že zákazník obdrží 2 SMS od Vodafone během jednoho dne?Odesílatelé: "VF pro vas" a "Vodafone CZ" Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 23 hodinami23 hod Centrum péče @Technikus Není to časté, takže ani běžné, ale nejde o chybu - někdy se může stát, že se SMSky potkají... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 8 hodinami8 hod Snad je to k tématu - jako doporučení, jak se zbavit těchto sms zde padlo ztišovat na noc telefon, nebo ho dávat do režimu nerušit. No, se změnou telefonu jsem už neinstaloval na sms aplikaci "Textra", ale řekl jsem si - doba pokročila - nechám si předinstalované "Zprávy" d strýčka Gůgla. Když se mi stalo poprvé, že mě v noci probudila sms (a nebyl to zrovna VF) i přes režim Nerušit, bral jsem to jako svou chybu při nastavení režimu. Když se to opakovalo, zkusil jsem zapátrat po netu a z několika stran na mě vyskočila informace, že snad "Zprávy" pro oznámení používají "zvukový kanál" budíků a ne notifikací. Nevím, máte někdo zkušenost? Je-li to tak, je to ďábelské, budík si nikdo na noc neztiší, pokud ho tedy používá.No, pro sebe jsem to vyřešil tak, že jsem nastavil Zprávám "bez zvukového oznámení" a čekám na první sms :-) Pro sms mně vážně stačí notifikace na uzamčené obrazovce. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno před 4 hodinami4 hod Autor Nerušit používám, nicméně na tyto SMS by to nemělo efekt. Přišly během dne, jedna v 8:23 a druhá v 16:56. Tak jsou to jen SMS, pípnou a je po všem. Nicméně dvě behem dne by asi zase úplně chodit nemusely. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod před 4 hodinami, Medvěd napsal:Když se to opakovalo, zkusil jsem zapátrat po netu a z několika stran na mě vyskočila informace, že snad "Zprávy" pro oznámení používají "zvukový kanál" budíků a ne notifikací.já mám zvuk oznámení i vyzvánění staženej na minimum, budík na maximum, a ještě se mi nestalo, že by na mě nějaký oznámení řvalo, ani v případě sms z google zpráv 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.