Odesláno před 7 hodinami7 hod Zdravím, mám problém s Vodafone TV, službu mám od minulého týdne a bohužel od začátku téměř nefunguje. Aplikace se načte 1x z 20 spuštění, možná je ta statistika i horší a než se mi podaří aplikaci vůbec spustit, někdy trvá i desítky minut. Po spuštění funguje relativně OK až na záseky, které bych ale přežil.. Po vypnutí a zapnutí TV aplikace načte, ale nelze načíst obsah.. Pomůže až vypnutí a zapnutí aplikace, kde se ale můžu snadno dostat do dříve zmíněného problému nekonečného načítání..Někdo nějaké rady?Všeobecné:Výrobce: SkyworthDigitalModel hardwaru: 4K Google TV BoxSDK verze: 30Verze softwaru: 1.64.21ID domácnosti: Dodám, pokud by bylo třebaSériové číslo:88299EB8AF69D279D9EE055DDBC3B233A1D5885467DCF6A8F347EAProstředí:_czDatum posledního přihlášení: po pro 1 2025 09:46:44Podmíněný přistup:DAS SDK verze: 5.1.0Verze přehrávače: 2.19.1 Bez kabelu Naplno 5G BezLimitu L Základní, Sport - Svárov
Odesláno před 5 hodinami5 hod Prakticky každý den používám Chromecast TV HD a žádné takovéto problémy nemám.App se spouští hned a i přepínání mezi programy je v pohodě.Takže bych to spíš viděl na problém s HW Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno před 14 minutami14 min Autor To se mi moc nezdá, celý den mi to nešlo a teď najednou šlape jak hodinky.. Kdyby to bylo HW, nejede to dle mého nikdy. Ale je jen otázka času, kdy se zas přestane načítatMám Strong LEAP-S3 Upraveno před 14 minutami 14 min uživatelem msmejkal Bez kabelu Naplno 5G BezLimitu L Základní, Sport - Svárov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.