Odesláno před 6 hodinami6 hod Mily Vodafone, uz nejakou dobu mi chodi reklama na bajecnou soutez o jeste bajecnejsi ceny (1. posedet v prosinci na promrzlem stadionu Sparty - Spartaaa, Spartaaa, buzerantu partaaa; 2. vecere kdesi ve viru velkomesta). Inu, rikam si, zkusis stesti. Veceri zadarmo ti nikdo neda. Pravidla jsou jednoducha, vyplnis kraticky formular a zmacknes tlacitko CHCI SOUTEZIT a je to. No, neni... Vodafon me zase zkousi v trpelivosti. At delam co delam, tlacitko CHCI SOUTEZIT je porad tvrdosijne sedive a nejde zmacknout. Mozna je ten formular vytvoren jen pro nejaky specificky prohlizec? Nevim. Pouzivam klasiku s chromium jadrem, zadnou exotiku.Budu tedy muset veceret doma? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod V Chrome naprosto v pohodě Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod Autor @Technikus Asi lepsi oddil... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod https://www.vodafone.cz/televize/vtv-soutez/sutez-sparta1/Vygoolil jsem si odkaz, vyplnil a odeslal zcela napoprvé. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod Autor Ja to googlit nemusel, uz jsem to mel asi 3x v poste. Zkusil jsem to odeslat i v Edge...porad stejny. Tak po Sparticce preju dobrou chut u Sefa! :-) Upraveno před 6 hodinami 6 hod uživatelem homberg Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod nemusí, teď mi to prošlo jen 774.......Chrom s Win 10 Upraveno před 5 hodinami 5 hod uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno před 5 hodinami5 hod no dyť řikám, že bez +420 🤔 s tim mi to taky nešlo odeslat - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod sorry, já četl S 420 Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.