November 30Nov 30 Mily Vodafone, uz nejakou dobu mi chodi reklama na bajecnou soutez o jeste bajecnejsi ceny (1. posedet v prosinci na promrzlem stadionu Sparty - Spartaaa, Spartaaa, buzerantu partaaa; 2. vecere kdesi ve viru velkomesta). Inu, rikam si, zkusis stesti. Veceri zadarmo ti nikdo neda. Pravidla jsou jednoducha, vyplnis kraticky formular a zmacknes tlacitko CHCI SOUTEZIT a je to. No, neni... Vodafon me zase zkousi v trpelivosti. At delam co delam, tlacitko CHCI SOUTEZIT je porad tvrdosijne sedive a nejde zmacknout. Mozna je ten formular vytvoren jen pro nejaky specificky prohlizec? Nevim. Pouzivam klasiku s chromium jadrem, zadnou exotiku.Budu tedy muset veceret doma? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
November 30Nov 30 V Chrome naprosto v pohodě Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
November 30Nov 30 Author @Technikus Asi lepsi oddil... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
November 30Nov 30 https://www.vodafone.cz/televize/vtv-soutez/sutez-sparta1/Vygoolil jsem si odkaz, vyplnil a odeslal zcela napoprvé. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
November 30Nov 30 Author Ja to googlit nemusel, uz jsem to mel asi 3x v poste. Zkusil jsem to odeslat i v Edge...porad stejny. Tak po Sparticce preju dobrou chut u Sefa! :-) Edited November 30Nov 30 by homberg Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
November 30Nov 30 nemusí, teď mi to prošlo jen 774.......Chrom s Win 10 Edited November 30Nov 30 by Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
November 30Nov 30 sorry, já četl S 420 Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
November 30Nov 30 Author Tak to by jednoho nenapadlo...dobra prace vodafone! Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha