Odesláno sobota v 00:13 2 dny Dobrý den, mám problém s lagy a ztrátou paketů u Vodafone.Udělal jsem test přes WinMTR a první dva jejich uzly mají 100 % ztrátu paketů, což ukazuje na problém nebo přetížení ve vaší síti.Prosím o kontrolu. Super - Základní - Hrabova
Odesláno sobota v 10:37 1 den Centrum péče @neverf0n Pěkný den, spojte se prosím s technickou podporou přes linku 800 77 00 77, provedou s vámi diagnostiku. Díky. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod Třeba vyměnit modem .Mě to pomohlo. Super Fibre - Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Ostrava
Odesláno před 6 hodinami6 hod @neverf0n Zdravím, dost obecné informace. Vodafone neposkytuje internet jen na jednom HW a na jedné technologii. Dost by i pomohlo sem dát informace z toho provedeného testu WinMTR. Jinak zde asi nikdo ani v teoretické rovině nedokáže moc poradit. Samozřejmě nejlepší je si zavolat přímo na Vodafone, tam mají na technické podpoře většinou nějakou diagnostiku k dispozici. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.