Odesláno před 1 hodinou1 hod Zdravim,prave mi prisel novy Android box a sice "Homatics Box HD"https://homatics.eu/homatics-box-hd/ktery jsem chtel vyuzivat pro sledovani Vodafone TV.Nicmene po nastaveni prislo neprijemne prekvapeni a sice ze behem sledovani kanalu dochazi k neustalemu nahodnemu "nacitani".Projevuje se tak, ze se obraz i zvuk zaseknou a na obrazovce se objevi cervene kolecko, ktere po nejake dobe zmizi a program jede dal.Jako pripojeni boxu pouzivam WiFi, jejiz pripojeni je taktez od Vodafone. Signal neni uplne plny, ale podle me dostacujici (3/4).Zkousel jsem jeste pro jistotu po nejakou dobu sledovat i YouTube videa v 1080p a ty jely krasne bez jedineho zaseku.Paradox je, ze predtim se sledovalo v aplikaci jineho poskytovatele na stare smart tv Hisense s uz nepodporovanym OS (VIDAA2) a tam problem nebyl.Tak si rikam, jesli je to opravdu "slabou" WiFi, spatnym vykonem boxu nebo "vlastnost" Vodafone TV aplikace?Budu rad za kazdou radu - pokud by se jednalo o chybu site nebo samotneho boxu, budu jej muset vratit.Dekuji Super Red Basic+ Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno
Odesláno před 1 hodinou1 hod Je to všemi "oblíbená" vlastnost Vodafone TV aplikace. Na foru je toho o tom dost a dost. Někomu se červené kolečko objeví jen párkrát za den, někomu po každém přepnutí, někomu se to točí pár vteřin, někomu pár minut, někomu dokud to nepřepne. A někomu to jde pořád a bez pádů. Kdo tu rovnici vyřeší dostane Nobelovku. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 1 hodinou1 hod Ono všechno funguje líp i na tom Androidu, než ten paskvil od VF. To je tak, když se místo zjednodušení aplikace nabaluje stále víc funkcí, jak to uživatelům znepříjemnit. Upraveno před 1 hodinou 1 hod uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno před 1 hodinou1 hod S tímto jsem se na svém Android boxu Chromecast 4 HD ještě nesetkal, takže bych si tipnul že buď to bude pomalý internet a nebo hardware toho boxu nestíhá, ale co jsem zkoušel teď hledat, tak by měli mít oba identický procesor, což by pomalý hardware tedy spíš vylučovaloa že ti ostatní aplikace jako YouTube fungují, to bych až tak nebral v potaz, protože ta od Vodafonu je náročnější. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 36 minutami36 min Autor @tomus Nevim ted kolik "carek" ma ten ukazatel WiFi signalu, ale tipoval bych ze signal je bud 3/4 nebo 4/5.To clovek potrebuje 100% signal na spusteni "blbe" IPTV?Jak jsem psal predtim nebyl s Hisense tv zadny problem. Cekal bych, ze moderni box bude mit minimalne stejne dobry prijem signalu jako ta televize.Mam jeste moznost otestovat box pres ethernet, tim by se dalo pripadne vyloucit spatny signal...Jeste me napada, neda se ten router - "Vodafone Station WiFi 5" nejak nastavit napr. oddeleni 2,4 a 5 siti, aby to zkratka jelo na te, kde je signal lepsi? Upraveno před 34 minutami 34 min uživatelem Merlo Super Red Basic+ Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno
Odesláno před 33 minutami33 min Ten "Homatics Box HD" podle webu má i port pro RJ45.Lze ho tak zkusit připojit někde poblíž modemu, nebo jinde, kde je TV a vyveden kabel z modemu?Ale troufám si říct, že signálem to nebude. Má aktuální aktualizace, firmware apod.? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 27 minutami27 min Autor Ano vsechny dostupne aktualizace se nainstalovaly jiz behem prvotniho nastaveni.Je to Android box, takze se myslim neda aktualizovat firmware, pouze vychazi patche nebo pripadne nove verze OS.Zkusim to pres ethernet a v pripade, ze by problem setrvaval, nezbyde mi nez ho vratit, at uz je to boxem nebo aplikaci. :/ Upraveno před 26 minutami 26 min uživatelem Merlo Super Red Basic+ Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno
Odesláno před 25 minutami25 min S těmi boxy je to dost pokus omyl. O tom tady je už hodně témat. Ověřené jsou snad nějaké Xiaomi Stick a pak různé verze Google Chromecastů. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 19 minutami19 min Autor Ja osobne pouzivam na dvou mistech "Homatics Box R Plus 4K" a nemam s nim sebemensi problem (ikdyz je vykonnejsi a pripojeny pres ethernet).Ale to mi na toto reseni (stara FullHD tv) prislo jako overkill, tak jsem sahnul po mene nadupane variante stejneho vyrobce.Holt bych musel vyzkouset jiny box, co treba "Xiaomi TV Box S" - koukam, ze uz je 3rd Gen?Nebo myslite, ze ten "Stick" by byl dostacujici?Hledam vsak reseni tak do 1500 Kc max.Pozn.: Zapomnel jsem dodat, ze pozadavek je, aby box byl dodavan, nebo byla moznost dokoupit plnohodnotny ovladac s ciselnikem. Upraveno před 17 minutami 17 min uživatelem Merlo Super Red Basic+ Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno
Odesláno před 16 minutami16 min Ještě bych neházel flintu do žita.Zkusit to co máš aktuálně přes kabel, zda to pomůže. Píšeš, že ten jiný model - "Homatics Box R Plus 4K" máš připojen kabelem a tam Vodafone TV snad funguje.Já mám Chromecast 4 HD s 1,5 GB RAM a je trošku znát, že je to prostě málo. Ani nevím, když jsou televize s integrovaným systémem Android TV, ty mívají jaký počet RAM? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.