Odesláno před 7 hodinami7 hod před 21 minutami, Technikus napsal:Zřejmě v rámci úspory místa na úložišti se budou přidávat blechy.před 20 minutami, Technikus napsal:Jaký je rozdíl v tom, že kočka lze zvětšit a vložený screenshot ne?To je možná fajn, ale nikdo si pak moc nepočte díky tomu, protože je prdlačky vidět na tom obrázku:-) Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod No proto je zde jistě toto téma, že se na to narazilo a hledá se příčina. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Zde jsem si toho poprvé všiml, že to začalo dělat blechy. Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Neproběhl tehdy nějaký patch, update zdejšího fóra? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod aktualizace vycházej průběžně pořád 🤔 https://invisioncommunity.com/release-notes-v5/ale spíš nechápu, že mně to funguje pořád stejně a někomu to dělá blechy 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Zkouška po smazání doč. souborů v ChromeTak na toto to nezabralo. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod tak možná mě napadá, v čem je zakopanej pes 🤔já sem dávám vždycky obrázky ve formátu avif, což je asi nejlepší formát široko daleko - nejlepší kvalita a nejmenší velikost 🤔teď sem sem dal png a ten je taky zmenšenej 🤔no nic, du to nahlásit 🙄 bordel zase... - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod No to tvoje je sice větší, ale taky mi nelze přiblížit / zaostřit. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod neni větší, originál má mít 5120x2880px a tohle je hnusná nepoužitelná zmenšeninajedinej správně fungující obrázek, co v tomhle tématu aktuálně mám, je tady https://www.techforum.cz/topic/64026-velikost-vlo%C5%BEen%C3%BDch-obr%C3%A1zk%C5%AF/#findComment-486627 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod A to se ti povedlo jak?Vždyť se nikde nic nevybírá, že bys jeden obrázek chtěl nahrát tak a jiný jinak. Prostě dáš nejspíš CTRL V a ono to samo jeden povolí i v původní velikosti, ale většina dnešních testovaných je nepoužitelná zmenšenina. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.