Odesláno před 16 hodinami16 hod Ty obrázky to "mrší" i mne. Nahraju obrázek, poklikám aby se vložil do textu a vznikne náhled s odkazem na náhled 😒EDIT: Viz tahle kopie obrazovky Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno před 15 hodinami15 hod jenom zkouška 🤔a nic, všechno ok 🤔@Sparrow když tak si na to založ téma v kategorii o techforu a ideálně tam dej rovnou i záznam obrazovky, kde bude vidět, na co přesně klikáš 😮nebo já ho rovnou založim 🤭 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 15 hodinami15 hod Mě víc vadí, že mi forum brání si ten obrázek přiblížit. Mám na to skript, ale ten tu nefunguje jako jinde kde stačí si na obrázek kliknout a pak ho je kolečkem myši přibližuju. Musím si obrázek otevřít ve vedlejším okně a tam to už jde. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 14 hodinami14 hod Autor Vložím obrázekViz videoZáznam 2025-11-20 092842.mp4 Upraveno před 14 hodinami 14 hod uživatelem Sparrow Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno před 14 hodinami14 hod @Slamb U těch obrázků se to nějak začalo samo zmenšovat. Dělám vše stejně a od minulého týdne to dělá právě takové prcky a nejde to zvětšit. Vkládám je z printscreenu, ne "fyzicky" přes sponku. Upraveno před 14 hodinami 14 hod uživatelem Komár Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod Aha, tak už se to řeší zde.Print screen skoro celé obrazovky a udělá to z toho blechu. Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod Zřejmě v rámci úspory místa na úložišti se budou přidávat blechy. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod Jaký je rozdíl v tom, že kočka lze zvětšit a vložený screenshot ne? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod to by mě taky zajímalo, obrázek jako obrázek 🤔dal sem sem dvě číči, poprvé přetažením, podruhý kliknutím, a vždycky si zachovává svoji velikost, takhle to dělám celou dobu a funguje mi to pořád stejnym způsobem 🤔vlozeni1.mp4vlozeni2.mp4 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod Já si kočičku můžu přiblížit, ale další obrázky stejným stylem přiblížit nemůžu. Ta průhlednost obrázku je abych viděl pod to, ale když dám myš mimo obrazovku tak je tam je zvětšený obrázek kočičky. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.