Odesláno pondělí v 16:25 2 dny Když mám tarif, co má zdarma 2x OneNumber, mohu jej použít jinde než v hodinkách? Chtěl bych si jej dát do záložního telefonu, to stejné číslo, pomocí eSIM, ale jak to pak funguje? Pojedou na obou telefonech data i hovory, podle toho, který naposledy zapnu? Nebo budou zvonit oba, když je nechám zapnuté? Pojedou paralelně data na obou telefonech, aka je možné to třeba použít jako SIMku pro modem v notebooku? Upraveno pondělí v 16:26 2 dny uživatelem Vulva Ultra Fibre Maxi Základní - localhost
Odesláno pondělí v 17:00 2 dny Nějaké informace o tom jak funguje One number jsou zde: https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/vodafone-onenumber/onenumber-fungovani-volani/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno pondělí v 17:37 2 dny Autor Díky, to vypadá, že 5G modem v notebooku s eSIM by tedy měl jet :) Ultra Fibre Maxi Základní - localhost
Odesláno pondělí v 20:38 1 den Pravděpodobně ano, už se to tady párkrát řešilo že tu esim někteří uživatelé zkoušeli třeba i v routeru. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno včera v 05:321 den @Vulva Mě to v NTB jede 😉 Pokud není dostupná WiFi nebo ethernet, běží normálně na datech. A jak to má větší anténu, jak mobil, tak mívám signál i tam, kde už mobil LTE nemá. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno včera v 10:081 den Autor Super, objednal jsem Quectel RM520N-GL 5G M.2 WWAN s eSIM podporou :) Ultra Fibre Maxi Základní - localhost
Odesláno před 6 hodinami6 hod Autor Tak funguje to krásně :) eSIM profil stažen do notebooku a mám data kdykoiliv, i bez hotspotu. Ultra Fibre Maxi Základní - localhost
Odesláno před 5 hodinami5 hod @Vulva Ale 6k v trapu za tuhle fajnovou věcičku.V 10. 11. 2025 v 18:00, tomus napsal:Nějaké informace o tom jak funguje One number jsou zde:https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/vodafone-onenumber/onenumber-fungovani-volani/Pokud vám při probíhajícím hovoru zavolá někdo další, budete ho moct přijmout na druhém zařízení, kde zatím nehovoříte. Stejně tak to platí i pro odchozí volání - v jednu chvíli můžete volat ze všech svých zařízení najednou na různá telefonní čísla.Tohle mi přijde jako super psycho funkce :-D Upraveno před 5 hodinami 5 hod uživatelem Komár Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.