Odesláno 11. prosince11. pro Autor Já to našel v mailu s předmětem "Čas na co? Čas na vánoční telku!", tak třeba dorazí také 🙃 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 11. prosince11. pro Aha, tak když email nedorazí ke mě, tak dorazím já k tobě.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno včera v 09:341 den Dotaz na @Ondra - Vodafone Ty 2 GB navíc v aplikaci Vodafone platí do kdy ?U těch 5 GB je to vysvětlené. :)Ani v ceníku jsem informaci do kdy je tato nabídka o těch 2 GB nenašel, proto se ptám zde. Předpokládám, že to není na stálo. :) 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno před 23 hodinami23 hod Předpokládáte správně, taky jsem se kdysi dávno na toto téma ohledně vyzvedávání dat v aplikaci Můj Vodafone dotazoval na lince. Bylo mi jasně sděleno, že tento Bonus navíc není nijak nárokovatelný a je jen volba Vodafonu, zda jej poskytne, v jaké výši a na jak dlouho ..... zjednodušeně, dnes si ho vyzvednete, přští měsíc už být nemusí.. Upraveno před 23 hodinami 23 hod uživatelem Iceman06 Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz
Odesláno před 23 hodinami23 hod Přeloženo do srozumitelného jazyka. Když je bonus nenárokovatelný nedostane ho nikdo kdo tu řekl křivé slovo na Vodafune.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.