Odesláno 14. ledna14. led TM někde nabízí 2000/2000? Měl jsem za to, že nabízí jen 2000/1000 na GPON a na XGSPON zatím nenabízí nic (Vodafone u nich ale ano). Ten jejich Sagemcom umí jenom GPON. Super Fibre - ALLinONE - Praha
Odesláno 14. ledna14. led Autor @zajdee Napsal jsem to driv nez jsem videl vasi odpoved, to nebylo zamerne😉Takze zatim tady jen ciste spekulujeme a pochopil jsem, ze je to o vztahu, jaky maji VF a TMo mezi sebou. Zkusim tedy zjistit primo od VF, jestli tady nabizi 2000/2000 pres XGS-PON, to bude nejlepsi.@Matěj Co jsem koukal na cenik a psal jsem to i par prispevku zpatky, TMo/O2/Cetin nabizi max. 2000/1000, v Olomouci TMo az 8Gig symetricky. Upraveno 14. ledna14. led uživatelem Mirek Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno před 3 hodinami3 hod @Ondra - Vodafone vim že ve městě Třebíč sdílíte svoji i TMCZ optiku, je možné zjistit zda v 9/2026 budete sdílet s TM optiku na adrese C. Boudy 514/3 Třebíč ?na lince mi nebyli schopni odpovědět Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 3 hodinami3 hod to bude stejnej scénář jako na mý adrese - vodafone tu má jenom historickej docsis úplně bez uploadu a i když tu má vlastní síť tmobile, tak spolu nic nesdílej 🤭 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 2 hodinami2 hod Na tý adrese by snad mohli protože tam je síť ex UPC úplně zničena po rekonstrukci bytovky a zateplování tudíž tam UPC vůbec nefunguje Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 1 hodinou1 hod Pokud na té adrese je Koax, tak ne na 99% Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 33 minutami33 min Je ale zničen přestřižena pod zateplením nejde opravit nikdo kvůli tomu na ex UPC síti nefunguje Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.