Odesláno před 14 hodinami14 hod dneska mezi 10. a 12. hodinou měl k tetě dorazit technik na výměnu modemu za station s wifi 6, protože přeplácela 30 korun měsíčně za verzi s wifi 5 🤔 a to by nikdo nevěřil, jak to dopadlo 😮 samozřejmě že nikdo nedorazil 😀 jedinej malej plusovej bod má vodafone za to, že ještě volali a omlouvali se, že teda nikdo nedorazí, jenomže to se částečně maže tim, že volali relativně pozdě, kdy už sem byl na cestě, abych ji všude přihlásil na novou wifi, a definitivně se to maže důvodem, se kterym se omlouvali - že nevědí, proč nedorazí 😂z toho vyplývá, že kdo chce pracovat podle toho, jak má zrovna náladu, může jít k partnerský firmě vodafonu 😎 když se mu zrovna nebude chtít, je to úplně v klidu, důvod se neřeší 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod Technik se mohl stát třeba účastníkem nějaké dopravní nehody apod.Těžko říct, stát se může leccos.Snad nabídli včasný náhradní termín.Ale chápu, že to nepotěší a naruší to kdejaké předem domluvené plány. Upraveno před 14 hodinami 14 hod uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod Autor když volali relativně začátkem toho dvouhodinovýho okna a už věděli, že nepřijede, tak by v tý době už měli vědět i důvod, kterej by jim spolehlivá partnerská firma jistě sdělila 🤔 což tady takhle asi úplně nefunguje 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod Na druhou stranu nevím, zda by bylo vhodné interní důvody předávat zákazníkovi. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod Chápu, že si naštvanej a píšeš to i trošku v emocích. Třeba technika co měl přijet k tetě jen ráno srazilo auto a trvalo to než mu projeli kapsy aby zjistili jeho dnešné program a dali vědět VF a ten zas tobě. Takže bych to až zas tolik nehrotil.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 14 hodinami14 hod Mně takhle loni měnili modem na třikrát. Vždycky jsem si vzal volno v práci a nikdo nepřišel, protože "ono se to nějak v systému nepropsalo". Upraveno před 14 hodinami 14 hod uživatelem Zlaťák Start+, Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno před 14 hodinami14 hod Jako situací, co nás napadne je mraky... Vypovědělo auto, dopravní nehoda, musel k porodu, nemocné dítě ve školce/škole a mnohé další důvody. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod Autor já nic nehrotim a ani nejsem nijak moc naštvanej, jenom sem přihazuju svoji zkušenost, která se úplně neliší od dalších, co sem tady už někdy někde čet 🤔pokud důvody sdělovat nechtějí, tak nemají řikat, že nevědí, ale prostě se omluvit a hotovo, pak to působí tak, že nikdo nic neví a ve firmě vládne chaos a bordel 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod U nás na Severu jsou co vím tři firmy co dělají jako melouch mimo svojí hlavní práci i pro VF. Takže je i chápu, že když mají něco svého rozdělaného tak dají přednost svojí práci a ne VF. No a že ti řekla slečna, že neví proč nepřijel je pochybení jen její a ne VF.Ono to taky bude podle lokace. Já zas naopak neměl nikdy problém a vždy technik zavolal a přijel v dohodnutý čas. Někdy volá i dřív jestli může přijít a pak si i pokecáme. Takže já je musím jen chválit a nenarazil jsem s nima nikdy na problém. To samé i na VF lince. Jen jednou se mi stalo, že tam byla velmi nepříjemná žena.. A pak mi po hovoru volala jiná slečna z VF a omlouvala se mi mi za tu předchozí ženu...Fuj, toto je jak placená reklama od VF. 😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 13 hodinami13 hod Ale tak vždy je to o lidech.I nepříjemná informace se dá říct tak, že ji přijmeš v pohodě. Avšak jednou stačí trefit na někoho nepříjemného a hned je to jiná. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.