Odesláno před 6 hodinami6 hod standardní cena kolem tisícovky je bohužel úplně běžná u všech, ještě že se dá domluvit aspoň někde nějaká sleva 🤔 - Red Basic+ - - Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod Ono s retencí to vyjde na mnohem příjemnější peníze. Přesto i tak, ať to stojí co to stojí se v součtu plateb za rok, dva, tři, pět apod. částka pěkně nasčítá a za to by šlo pořídit x různých věcí. Každý se tak musí rozhodnout sám, jakým způsobem své peníze utratí. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod Zase když vezmeš v potaz že samostatně HBO Max Premium bude od listopadu stát 349 Kč měsíčně, tak ta televizní nabídka AllinOne od Vodafone nevychází cenově zase tak špatně. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 5 hodinami5 hod Tedy už jsem si myslel, že to nenajdu, ale nakonec našel 😄Dobrej tah, tohle se jim povedlo.Jak rychle se to promítne? Koukal jsem do HBO a tam mi pořád svítí Standard. Upraveno před 5 hodinami 5 hod uživatelem CableG Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 5 hodinami5 hod Prima+ Premium taky nějakých 149 Kč, takže to tu kompletní TV ve verzi AllinOne po eventuálním odečtení dostává do příjemnějších částek (889 Kč - 349 - 149 = 391 Kč)Ale ten, kdo HBO ani Primu nechce má zase smůlu a platí to tak trošku zbytečně. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod před 11 minutami, CableG napsal:Tedy už jsem si myslel, že to nenajdu, ale nakonec našel 😄Dobrej tah, tohle se jim povedlo.Jak rychle se to promítne? Koukal jsem do HBO a tam mi pořád svítí Standard.Měl jsem promítnuté hned po odsouhlasení Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 4 hodinami4 hod Tak se to asi někde zaseklo 🤷🏻♂️ Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 4 hodinami4 hod Tak doporučím počkat, asi to mění hodně zákazníků. Na změnu je 24 hod. Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 4 hodinami4 hod Pokud to nebude součástí DVB-C, tak mě to nezajímá. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno před 4 hodinami4 hod před 39 minutami, kautskym napsal:Tak doporučím počkat, asi to mění hodně zákazníků. Na změnu je 24 hod.@kautskym Třeba jen už má po pracovní době ten člověk, co to v HBO odklikává 😄@kraftwerk007 Jak přesně souvisí streamovací služba s DVB-C? 🤔 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.