Odesláno před 4 hodinami4 hod Vodafone TV nabídne HBO Max s 4K rozlišenímhttps://www.mediaguru.cz/clanky/2025/10/vodafone-tv-nabidne-hbo-max-s-4k-rozlisenim/tak doufám ,že to aktivují všem .Né jenom novým zákazníkum. Ultra Fibre Super ALLinONE AVM FRITZ!Box 6690 -Most
Odesláno před 4 hodinami4 hod @Pavel m Standard na Premium v samoobsluze Můj Vodafone a okamžitě začít sledovat obsah v rozlišení 4K s prostorovým zvukem. Přístup tak dostanou bez dodatečných poplatků a s okamžitým efektem z Vašeho odkazu už využívám a mám změněno 🙂😄 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 3 hodinami3 hod Píše se tam pouze o ALLinONE variantě Vodafone TV/TV+, a co ti, co mají Cinema? Tam bude pořád varianta Standard? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod @Technikus přesně tak viz stránka k TV https://www.vodafone.cz/televize/hbo-max/Jsem stávající zákazník s HBO Max Standard. Jak přejdu na HBO Max Premium?Pod službou Vodafone TV v samoobsluze Můj Vodafone zvolte sekci Aplikace třetích stran a HBO Max. Pokud máte nárok na předplatné HBO Max Premium, uvidíte ho v nabídce za 0 Kč.Je součástí předplatného HBO Max Premium i balíček HBO Sport?Ne, sportovní balíček součástí prémiového předplatného není.Jak si aktivuji předplatné aplikace HBO Max ve Vodafone TV?V rámci Vodafone TV si předplaťte balíček Cinema nebo výhodnou nabídku ALLinONE. V ceně balíčku Cinema získáte předplatné HBO Max Standard a v rámci balíčku ALLinONE předplatné HBO Max Premium. Aktivaci předplatného provedete v samoobsluze Můj Vodafone. Více informací o předplatném a jeho aktivaci najdete v našem Centru péče a také na oficiálním webu HBO Max. Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 3 hodinami3 hod Autor před 16 minutami, kautskym napsal:@Pavel m Standard na Premium v samoobsluze Můj Vodafone a okamžitě začít sledovat obsah v rozlišení 4K s prostorovým zvukem. Přístup tak dostanou bez dodatečných poplatků a s okamžitým efektem z Vašeho odkazuuž využívám a mám změněno 🙂😄mě to ukazuje jenom Standart.. Ultra Fibre Super ALLinONE AVM FRITZ!Box 6690 -Most
Odesláno před 3 hodinami3 hod By mohl být i aktuální popisek služeb Vodafone televize na webu.U ALLinOne se o žádném HBO Max neinformuje, jen o Prima+ PremiumU Vodafone TV+ vč Cinema ano. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod před 5 minutami, Pavel m napsal:mě to ukazuje jenom Standart..Je to po prokliknuti aktivovat hbo max zobrazi se predplatne a dole bude premium za 0 kcpřed 3 minutami, Technikus napsal:By mohl být i aktuální popisek služeb Vodafone televize na webu.U ALLinOne se o žádném HBO Max neinformuje, jen o Prima+ PremiumU Vodafone TV+ vč Cinema ano.Asi teprve upravuji strankyStaci se prihlasit na strance stránku Vodafone Předplatné+ Upraveno před 3 hodinami 3 hod uživatelem kautskym Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 3 hodinami3 hod Tak již změněno na HBO Max Premium!😀 Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod @Pavel m Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 49 minutami49 min Telka za 9 stovek? Tak to si za ty peníze radši koupím dvě kila svíčkové. Basic Basic+ - - Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.