Odesláno středa v 17:04 3 dny @Lev 1974 uplbe jste předplatné zrušil a pak znovu aktivoval ? Nemyslím změnu z Premium na standard ale úplně ukončit a pak znovu aktivovat Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno středa v 17:43 3 dny Jako čekat na konec fakturačního období, mít jeden pokus a doufat, že to vyjde a když ne, čeká se do konce dalšího fakturačního období. To jako vážně?Skutečně má tohle absolvovat zákazník a nemůže toto napravit poskytovatel hromadně? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno středa v 19:03 3 dny @Technikus pry se jim to nedaří hromadně na hbo opravit, proto mi poradili postup výše. Pokud nechcete čekat tak to tak udělejte. Nejsem jediný komu to tak prošlo a pomohlo Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 20 hodinami20 hod Se změnou na Premium se mi o měsíc prodloužila otočka předplatného a změna se do HBO MAX nepropsala. Zrušil jsem tedy HBO MAX a také čekám měsíc na zrušení a znovuzaložení HBO MAX. Stejná zkušenost, snad to klapne :-) Upraveno před 20 hodinami 20 hod uživatelem Michal Kourek Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.