Odesláno sobota v 14:23 2 dny Autor před 1 hodinou, kautskym napsal:Prý to mají na podpoře vyzkoušenénikde ani čárka o tom nepíšou .Aby se to nezrušilo ,a pak se to aktivovalo za plnou cenu .Protože na technické podpoře ,nemají ani ponění kolik platíš za balíček.Ted mám dobrou cenu . Já jsem psal před týdnem ,a žádnou takovou informaci jsem nedostal .Jenom že to řeší . Upraveno sobota v 14:26 2 dny uživatelem Pavel m Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno sobota v 15:24 2 dny A nebylo to spíš myšleno tak že se má zrušit předplatné HBO Max, tedy pouze videotéky a ne celého balíčku s televizní mi kanály HBO ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno sobota v 16:26 2 dny V 15. 12. 2025 v 16:52, kautskym napsal:Ahoj, tak mi volali z Vodafone, a je tu jedna oficiální cesta, která pomůže a je nejrychlejší, přes HBO se to nedaří dořešit.Nejrychlejší možnost e den před obnovou zrušit předplatné a druhý den aktivovat již premium verzi, ta se následně již propíše v pořádku.Mám to přímo od technické podpory.@tomus píšeš to správně proto jsem to nasdílel ten postup, nemyslel jsem celý HBO ale jen HBO MAX@Pavel m dám ve středu vědět, jak to dopadlo Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno neděle v 13:42 1 den @kautskym Nervák, co? Teoreticky by se nemělo nic stát - chvilku bude účet u HBO bez předplatného a pak mu ho tam zase přidám. Prakticky čekám ale cokoliv 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno včera v 12:371 den Tak jsem zrušil předplatné a zítra znovu aktivuju HBO Max Premium. Premium+ Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno včera v 12:391 den také jsem provedl uvidíme zítra @Vlkodlak Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 20 hodinami20 hod Takže si tady zítra společně popláčeme, jo? 😆 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno před 20 hodinami20 hod přesně 🤣a nebo bude fanfára 🤩 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno před 9 hodinami9 hod Tak jak jste dopadli? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 7 hodinami7 hod Ja jeste čekám, jelikož předplatné melo byt obnoveno dnes ale jeste předplatné bezva, nevim v kolik hodin to bylo aktivovano Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.