Odesláno čtvrtek v 10:12 3 dny Vodafone TV nabídne HBO Max s 4K rozlišenímhttps://www.mediaguru.cz/clanky/2025/10/vodafone-tv-nabidne-hbo-max-s-4k-rozlisenim/tak doufám ,že to aktivují všem .Né jenom novým zákazníkum. Ultra Fibre Super ALLinONE AVM FRITZ!Box 6690 -Most
Odesláno čtvrtek v 10:22 3 dny @Pavel m Standard na Premium v samoobsluze Můj Vodafone a okamžitě začít sledovat obsah v rozlišení 4K s prostorovým zvukem. Přístup tak dostanou bez dodatečných poplatků a s okamžitým efektem z Vašeho odkazu už využívám a mám změněno 🙂😄 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno čtvrtek v 10:30 3 dny Píše se tam pouze o ALLinONE variantě Vodafone TV/TV+, a co ti, co mají Cinema? Tam bude pořád varianta Standard? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno čtvrtek v 10:34 3 dny @Technikus přesně tak viz stránka k TV https://www.vodafone.cz/televize/hbo-max/Jsem stávající zákazník s HBO Max Standard. Jak přejdu na HBO Max Premium?Pod službou Vodafone TV v samoobsluze Můj Vodafone zvolte sekci Aplikace třetích stran a HBO Max. Pokud máte nárok na předplatné HBO Max Premium, uvidíte ho v nabídce za 0 Kč.Je součástí předplatného HBO Max Premium i balíček HBO Sport?Ne, sportovní balíček součástí prémiového předplatného není.Jak si aktivuji předplatné aplikace HBO Max ve Vodafone TV?V rámci Vodafone TV si předplaťte balíček Cinema nebo výhodnou nabídku ALLinONE. V ceně balíčku Cinema získáte předplatné HBO Max Standard a v rámci balíčku ALLinONE předplatné HBO Max Premium. Aktivaci předplatného provedete v samoobsluze Můj Vodafone. Více informací o předplatném a jeho aktivaci najdete v našem Centru péče a také na oficiálním webu HBO Max. Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno čtvrtek v 10:41 3 dny Autor před 16 minutami, kautskym napsal:@Pavel m Standard na Premium v samoobsluze Můj Vodafone a okamžitě začít sledovat obsah v rozlišení 4K s prostorovým zvukem. Přístup tak dostanou bez dodatečných poplatků a s okamžitým efektem z Vašeho odkazuuž využívám a mám změněno 🙂😄mě to ukazuje jenom Standart.. Ultra Fibre Super ALLinONE AVM FRITZ!Box 6690 -Most
Odesláno čtvrtek v 10:44 3 dny By mohl být i aktuální popisek služeb Vodafone televize na webu.U ALLinOne se o žádném HBO Max neinformuje, jen o Prima+ PremiumU Vodafone TV+ vč Cinema ano. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno čtvrtek v 10:47 3 dny před 5 minutami, Pavel m napsal:mě to ukazuje jenom Standart..Je to po prokliknuti aktivovat hbo max zobrazi se predplatne a dole bude premium za 0 kcpřed 3 minutami, Technikus napsal:By mohl být i aktuální popisek služeb Vodafone televize na webu.U ALLinOne se o žádném HBO Max neinformuje, jen o Prima+ PremiumU Vodafone TV+ vč Cinema ano.Asi teprve upravuji strankyStaci se prihlasit na strance stránku Vodafone Předplatné+ Upraveno čtvrtek v 10:49 3 dny uživatelem kautskym Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno čtvrtek v 10:49 3 dny Tak již změněno na HBO Max Premium!😀 Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Praha
Odesláno čtvrtek v 10:58 3 dny @Pavel m Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno čtvrtek v 13:37 3 dny Telka za 9 stovek? Tak to si za ty peníze radši koupím dvě kila svíčkové. Basic Basic+ - - Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.