Odesláno před 7 hodinami7 hod Před hodinou, Marek-26 napsal:Tak promiň, ale když mám prohlížeč a modifikuji si ho nějakým rozšířením (obzvláště takovým agresivním jako uBlock), tak bych si měl umět poradit, když se tím může něco ovlivnit/rozbít. Když jsem si zvládl něco nainstalovat, měl bych to umět i základně ovládat nebo si případně doplnit znalosti.Vidíme to vedle sebe každý den, že si lidé pořizují (bavím se hlavně o IT) věci, nemají elementární znalosti, chtějí, aby to fungovalo tak jak si představují a aby se vše vyřešilo samo. Viz třeba téma WiFi. Většina lidí ojejím fungování moc neví, nic zkoumat natož se učit nebudou a platit někoho, aby jim s tím pomohl, to už vůbec.Krásně a pěkně řečeno, toto přesně řešíme každý den na technické podpoře( jiného operátora) Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 6 hodinami6 hod @Marek-26 Tak promiň, ale když mám prohlížeč a NEmodifikuji si ho nějakým rozšířením a je čistý jak dětská prdýlka tak to háže nějaké chyby taky. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 4 hodinami4 hod @dad18 Ale to je jiná situace. Vyloučil jsem chybu u sebe, mám avizovaný kompatibilní HW i SW, jdu za poskytovatelem. Já reagoval na uživatele keramik a jeho poznámku. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 4 hodinami4 hod @Marek-26 Takže podle tebe všichni co si tady stěžují mají nějak něco modifikované a těm ostatním to VF opravil? Prostě ty chyby tam jsou. A máte snad pocit, že by se VF přetrhl aby si své služby opravil a zdokonalil? Já tedy ne.Chápu tě, řešíš konkrétní jeden případ, ale problémy s tím má, měl, bude mít každý. Už roky se tu řeší stejné chyby, přijde vám to normální? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 1 hodinou1 hod Normální je relativní pojem 😃 Ale teď vážně. To, že ty aplikace nejsou žádná hitparáda platí už od začátku a to mluvím i o Horizon GO, kterou jsem testoval. Nikde netvrdím, že mají všichni všechno modifikované a proto jim to nefunguje. Ale ze spousty stížností se nakonec vyklube, že má někdo VPN, nějaký prvek bez HDCP, nějaký doplněk v prohlížeči, upravený systém (klidně i výrobcem) atd. Proto jsou poskytovatelé radši, když si někdo vezme jejich STB. A ne, nepřijdou mi některé chyby normální a ještě více mě trápí, že dozvědět se z čísla chyby, co je přesně za problém, je často nadlidský úkol. Proto jsem tenkrát sháněl a uveřejnil zde seznam a doplňoval, pokud někdo tady na fóru nebo kdekoliv na světě či přímo Vodafone zmínil, proč k ní může docházet. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.