Odesláno čtvrtek v 08:20 2 dny To rozhodně nerozporuji a souhlasím s uvedeným. Ale jen jsem chtěl zmínit, že i s tím 1 GB se dá "žít". Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno čtvrtek v 08:30 2 dny Autor Já pár let zpět měl právě první verzi Mi Sticku . A musím říct, že tahle poslední verze je úplně jinde, co se týče rychlosti a komfortu používání.Tak má to nejen větší operační paměť, ale rychlejší procesor, lepší grafiku...a nový OS Google TV.Jsem spokojen a mohu doporučit :-) Basic Basic Sport Set-top box Premium Polička
Odesláno čtvrtek v 09:12 2 dny Tak potom mi zbývá rozhodování mezi Xiaomi TV Stick 4K (2nd Gen) a Homatics Dongle R 4K Android TV. Musím ale upozornit že není k dispozici router s 5 GHz, jen 2.4. Nebude to problém? Někde právě doporučují 5 GHz. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno čtvrtek v 10:01 2 dny @Komár Žít se dá s ledasčím, a včera jsem spěchal, takže proto krátká odpověď.Moje pointa byla hlavně to, že takové zařízení už je na hraně použitelnosti; novější aplikace a aktualizace aplikací jsou typicky náročnější a to samé platí i o aktualizaci systému (i když to tam asi nikdo nebude dělat). Pokud by tazatel už toto zařízení měl koupené, jistě – proč ho nepoužít – ale investovat do takto „zkripleného“ nového zařízení, když lepší stojí jen nepatrně víc, nedává moc smysl.@tramin Asi oboje na stejné úrovni. Provoz VTV ani ničeho jiného vám samozřejmě nikdo garantovat nebude, ale jsou to celkem běžná zařízení.Wi‑Fi ovšem může být problém – předpokládám, že se jedná o nějaký 802.11n. To může být určitě problém, pokud je síť tam zarušená (a to je typické na 2,4 GHz). Takže možná budete muset vyměnit i router. Teoreticky se dají některé dongly připojit přes USB‑C hub s ethernetem a PD, ale nikdo nezaručí, že se to nerozbije; není to oficiálně plně podporované.Nebo Homatics Dongle G, který má integrovaný ethernet. Premium - - - -
Odesláno čtvrtek v 10:23 2 dny Ze sítí by neměl být problém. Je to dům s pečovatelskou službou a tchýně tam má snad jediná internet. A široko daleko tam bytovky nejsou. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.